UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи - Барса 1/2 финале.......ееееееј спомени :)

страшно ме нервира некој кого го навредува мојот омилен клуб после Интер..кога не знаеш не коментирај..Бенфика од 10 натпревари против челзи 8 ќе ги победи ако изиграат..зарем вие ги гледате Бенфика каков атрактивен фудбал играат и колку добра екипа се???..не знам зошто гледате потценувачки кон нив но португалците се одлична екипа и се надевам дека ќе го докажат тоа и понатаму во ЛШ!
Од 10 натпревари Бенфика ќе ги победи Челзи 8 пати?
Се надевам дека токму тие два порази нема да дојдат во 1/4 финале.
:D :D

Еј време е за одмазда ако биде тоа 1/2 Челзи - Барса . Само ова дома што прво ја имаме ако биде вака иначе , ќе биде жешко :D

Ок веќе сум сигурен, со Баерн одиме во финале.

Нека освои победникот од дуелот помеѓу Милан и Барса. Другото не е битно.
Кој сака нека иде од другите.

Екстра, епско 1/2 финале ќе биде ако се оди според план.

Џабе само се сереше до сега „каква“ била сезонава, како никогаш до сега the stage is set за 2 супер-дуели во 1/2 финале. Под услов никој да не заебе (што и не ми се верува) Баерн, Реал, Челзи и Барса во 1/2 финале.

Breaking news:Overbro comes back from european retirement after UEFA made him referee for the semi-final :Benfica/Chelsea vs Milan/Barcelona

Милан-Барса ќе биде добар меч.
Според тоа што го изиграа во 1/8 финале баш сакав да се паднат овие 2 екипи.
Штета што Милан првата ја игра дома па ќе им биде малце потешко
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:10 ---
Челзи-Бенфика
Реал-Баерн
Барса-АПОЕЛ
Милан-Марсеј
Па добро барем ја погодив нашата утакмица :D :D

Реал нека не се занесуваат ногу дека лесно ќе поминат во полуфинале... Нека се сетат каков негативен скор имаат со нас досега... ги тепавме у златните времиња. Плус и реваншот го играат у Минхен... :D
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:14 ---
И нека се сетат на голот на Макај у 9та секунда. :vozbud:

Сега Апоел ќе го јаде стапот од Реал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom