UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
Марсеј помина а којзнае со ваква игра каков дебакл ќе добијат во 1/4 финале :facepalm:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Marseille ALLE!
Ќеиф ми направија момциве и тоа многу!
Само се надевам дека голманот што ќе го замени Манданда ќе биде при добра форма, зашто тоа им е најголема слабост следниот меч :/

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Кај го најдоа овие канал 5 коментаторот, морав на муте да го гледам пола натпревар!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Марсеј,АПОЕЛ,Бенфика....уживајте во играта на најдобрите.Само со Лигата на шампионите !

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Марсеј прв пат во 1/4 финале од 1993 минута! Хаха ЅВЕР коментатор, како комедија филм да гледам а не фудбал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
А да и коментаторов колку е тапа.
Добива црвен картон голманот но тоа нема врска многу.
АЛОООО а кој ќе им брани во 1/4 финале? Дешамп?

Инаку криво ми е за Раниери :(

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Марсеј,АПОЕЛ,Бенфика....уживајте во играта на најдобрите.Само со Лигата на шампионите !
Кој ги тераше Интер,Порто,Манчестер.... да губат од овие тимови и да испаднат јебига тоа е

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
А кој им е крив на позвучниве тимови што испаднаа од нив?

Јбг се дешава,се деси и година кај шо Порто* освои ЛШ ама тоа е тоа,помало тимче ќе си остаи срце на терен и ќе елиминира позвучни екипи.

* Не викам дека Порто е мало тимче ама јбг никад не се десило да биде толку блиску до титула па затоа искоментирав и ги земав за пример.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Дешамп изигра феноменално според силите што ги има на располагање,многу битен момент му беа замените кои му го донесоа четвртфиналето,честитки за момците - заслужено понатаму........интер како стара издишана гума,страшен ремонт му е потребен ако сака да постигнува резултати

П.С. фала му на пацини за фотофинишот,не можев да одолеам на 2 коеф,на крајот исто како на дешамп среќно заврши и за мене (y)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Да не се паднат меѓусебе само Барса, Реал и Баерн за одлично полуфинале да гледаме

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
,Бенфика.... !
страшно ме нервира некој кого го навредува мојот омилен клуб после Интер..кога не знаеш не коментирај..Бенфика од 10 натпревари против челзи 8 ќе ги победи ако изиграат..зарем вие ги гледате Бенфика каков атрактивен фудбал играат и колку добра екипа се???..не знам зошто гледате потценувачки кон нив но португалците се одлична екипа и се надевам дека ќе го докажат тоа и понатаму во ЛШ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom