UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Марсеј помина а којзнае со ваква игра каков дебакл ќе добијат во 1/4 финале :facepalm:

Marseille ALLE!
Ќеиф ми направија момциве и тоа многу!
Само се надевам дека голманот што ќе го замени Манданда ќе биде при добра форма, зашто тоа им е најголема слабост следниот меч :/

Кај го најдоа овие канал 5 коментаторот, морав на муте да го гледам пола натпревар!

Марсеј,АПОЕЛ,Бенфика....уживајте во играта на најдобрите.Само со Лигата на шампионите !

Марсеј прв пат во 1/4 финале од 1993 минута! Хаха ЅВЕР коментатор, како комедија филм да гледам а не фудбал.

А да и коментаторов колку е тапа.
Добива црвен картон голманот но тоа нема врска многу.
АЛОООО а кој ќе им брани во 1/4 финале? Дешамп?

Инаку криво ми е за Раниери :(

Марсеј,АПОЕЛ,Бенфика....уживајте во играта на најдобрите.Само со Лигата на шампионите !

Кој ги тераше Интер,Порто,Манчестер.... да губат од овие тимови и да испаднат јебига тоа е

А кој им е крив на позвучниве тимови што испаднаа од нив?

Јбг се дешава,се деси и година кај шо Порто* освои ЛШ ама тоа е тоа,помало тимче ќе си остаи срце на терен и ќе елиминира позвучни екипи.

* Не викам дека Порто е мало тимче ама јбг никад не се десило да биде толку блиску до титула па затоа искоментирав и ги земав за пример.

Дешамп изигра феноменално според силите што ги има на располагање,многу битен момент му беа замените кои му го донесоа четвртфиналето,честитки за момците - заслужено понатаму........интер како стара издишана гума,страшен ремонт му е потребен ако сака да постигнува резултати

П.С. фала му на пацини за фотофинишот,не можев да одолеам на 2 коеф,на крајот исто како на дешамп среќно заврши и за мене (y)

Да не се паднат меѓусебе само Барса, Реал и Баерн за одлично полуфинале да гледаме

,Бенфика.... !

страшно ме нервира некој кого го навредува мојот омилен клуб после Интер..кога не знаеш не коментирај..Бенфика од 10 натпревари против челзи 8 ќе ги победи ако изиграат..зарем вие ги гледате Бенфика каков атрактивен фудбал играат и колку добра екипа се???..не знам зошто гледате потценувачки кон нив но португалците се одлична екипа и се надевам дека ќе го докажат тоа и понатаму во ЛШ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom