UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ајдееее, уште малце 2012 година а некој овде уште го спомиња Меси и 1/2 финалето со Интер..:pos:
Јас сум фан на Интер ама да се спомнува на секое тој натпревар ми е премногу глупо.....а haters gona hate Месси можи да му зема приватни часови на било кој фудбалер на планетава земја моментално па затоа сите се хејтерски настроени кон него!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.896
Треба Чави и Иниеста да играат за Аргентина па да може да постигне хет-трик. Не знам шо ќе биде коа ќе идат во пензија изгледа крај на фудбалскиот свет. Нека се молат Платини да е жив.:pos: :icon_lol:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Треба Чави и Иниеста да играат за Аргентина па да може да постигне хет-трик. Не знам шо ќе биде коа ќе идат во пензија изгледа крај на фудбалскиот свет. Нека се молат Платини да е жив.:pos: :icon_lol:
Ај вака, ќе идам малце по твоја глупа логика и ќе го земам Ибра за пример.
Прво, Ибра спаѓа во топ 3 шпица на денешницава, мислам дека околу ова се слагаме, но, ако идеме по твојата логика Ибра нема да го сместиме ни у топ 30 заради фактот што во нокаут дуелите во ЛШ се губел, ако не се лажам само еден гол има постигнато во тие фази. Плус, пази, и он играше у Барса нели, и он ги имаше Иниеста и Чави, а знаеш колку удари имаше кон голот против Интер у 1/2 финале, 0, читај НУЛА.
Пак ќе напоменам, според твоја логика.

Го зимате натпреварот на Меси против Интер како некој репер а од друга страна заборавате на играта на Меси у двете финалиња против Манчестер и уште милион други големи утакмици, као дуелите против Реал, 4 -те гола против Арсенал у една утакмица итн...итн.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Не туку да беше Сити - Бенфика (Наполи - Јунајтед), ќе беше поинтересна првата. Убаво си пишав. И Бенфика се бољи од Наполи.
Ај донт вана лив он дис планет енимор !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.222
Поени од реакции
46.509
Чекај, дуелов шо го чекав со недели, Наполи - Сити, сакате да ми кажете дека не иде на 5ка ? Или ја нешто погрешно сконтав.
Погрешно сум разбрал ја, Наполи - Сити идат, оле !

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Добра атмосфера на Сао Паоло се надевам и на добар фудбал. :D
--- надополнето: Nov 22, 2011 7:44 PM ---
Чекај, дуелов шо го чекав со недели, Наполи - Сити, сакате да ми кажете дека не иде на 5ка ? Или ја нешто погрешно сконтав.
Погрешно сум разбрал ја, Наполи - Сити идат, оле !
Иде на 5-ка

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.674
Поени од реакции
7.319
Црно им се пишува на Динамо.
Каков автогол си даде Џонс :tapp:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Глеј Реал - Динамо, ќе ти стани јасно зошто наводници.
Добро, очекував дека алудираш на дебаклот то се спрема на сантијаго. Меѓутоа, да биде иронијата поголема, низ историјата, кога навистина само шампионите играа (играле) во тогашниот КЕШ, имаше (имало) уште поголеми дебакли. Така да, ова не би требало да претставува ништо ново.
Peace!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom