UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Нензнам што има тука расправии уште...
Најтрагичното е што тука дури и да нема навивачи на Баерн а тие заслужија да се радуваат. (најверојатно се пијанчат моментално). Реал отпадна,Барса отпадна. Двете екипи отпаднаа заслужено.
Денеска Баерн го победи Реал.Без разлика која екипа да победеше ќе беше заслужено.
Case closed.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Нензнам што има тука расправии уште...
Најтрагичното е што тука дури и да нема навивачи на Баерн а тие заслужија да се радуваат. (најверојатно се пијанчат моментално). Реал отпадна,Барса отпадна. Двете екипи отпаднаа заслужено.
Денеска Баерн го победи Реал.Без разлика која екипа да победеше ќе беше заслужено.
Case closed.
не се дојдени глеавме во Irish едно 50 души и више и после се славеше на плоштад

R

Rigel Kent

Гостин
Значи, да ги поздравиме хејтерите со прикладни поздрави и честитки:

- гол на Роналдо од офсајд;
- недосуден пенал за Баерн по играње на Пепе со рака; ист критериум како за пеналот за Реал;
- недосуден црвен картон за Пепе при пеналот.

Ни судии не им беа доволни, Баерн и покрај тоа ги надигра - да беа малку поспретни ни до пенали немаше да дојде. Мурињо уште еднаш докажа дека нема мадиња да постави офанзивна игра против добри екипи.

Поздрав до верните навивачи на Реал кои не ја хејтаа Барса синоќа. Беше Реал добра екипа. Пред 10 години.
Ic ne mi e vazno toa , na penali izgubija , kolku e toa bolno ni samite ne se svesni seuste:icon_lol:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Значи, да ги поздравиме хејтерите со прикладни поздрави и честитки:

- гол на Роналдо од офсајд;
- недосуден пенал за Баерн по играње на Пепе со рака; ист критериум како за пеналот за Реал;
- недосуден црвен картон за Пепе при пеналот.

Ни судии не им беа доволни, Баерн и покрај тоа ги надигра - да беа малку поспретни ни до пенали немаше да дојде. Мурињо уште еднаш докажа дека нема мадиња да постави офанзивна игра против добри екипи.

Поздрав до верните навивачи на Реал кои не ја хејтаа Барса синоќа. Беше Реал добра екипа. Пред 10 години.
:facepalm:

не бе, реков, има нормални но има и тотално отидени...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Тоа го кажав нервозно бидејќи мислев судијата ќе заебе работа како и секогаш... али сепак на крај се испадна како што треба

p.s знаев дека некој ќе ја цитира мојата бламажа али ај :D
Зарем мислеше ќе пропуштам

П.С

Може ли некој да ми даде слика од вториот гол на Роналдо како се наоаѓа, дали беше листо или беше еден два чекори офсајт.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
На нерви веќе ми одат овие фориве со Рамос, не можете да причекате барем топката да падне. :icon_lol:
Breaking News : Sergio Ramos penalty kick has just landed back on earth .

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
70% посед, миљон подавања... и победа. Учи Барса. :)
2-1 изгубивте trololololo :D :D :D
:facepalm:

не бе, реков, има нормални но има и тотално отидени...
Прости им не знаат што прават. Има навивачи што почнале да пратат фудбал од пред некоја година и ги виделе Барса победуваат па ај за нив ќе навиваат колку да не ги заебаваат другарите.
И после тоа ќе има коментари од типот :Real Supaci pojma neamaat samo Barsa for life. Messi e legenda nikoj nisto ne mu moze.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.628
Поени од реакции
22.654
70% посед, миљон подавања... и победа. Учи Барса. :)
Вие научивте од нас. :LOL:

П.С.
Ни Барса ни Реал не се пласираа во финалето, ама вчера славеа фановите на Реал, вечерва слават фановите на Барса. :icon_lol:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Зарем мислеше ќе пропуштам

П.С

Може ли некој да ми даде слика од вториот гол на Роналдо како се наоаѓа, дали беше листо или беше еден два чекори офсајт.
Вториот гол чисти офсајд:

Очекувам лајкови од фанови на Барса. И тоа одма.

B

Beck's

Гостин
Breaking news: site sportski prodavnici gi pokacija naglo cenite, sekoj so svoja prikazna, deka toa bila topkata na Ramos:pos:

something local

Член од
2 јули 2009
Мислења
340
Поени од реакции
395
Јас ги сфаќам навијачите на Барса. После вака трауматична недела во која изгубија се што можат да изгубат, мораат утеха да бараат во други тимови, оти нивниот тим не е способен да ги израдува :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom