UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Прва и последна пржи ова и тоа од десеткуван Милан,ама нека си ги пукнат в гз тие подавањата олкави ми ги потекоа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.119
Поени од реакции
46.076
The Italian way, a коментаторов нека испенетрира една партија со кељавиот негов колега, незаслужено Милан до бод, па на 0-1 им скратија чисти зицер на Пато, досуден непостоечки офсајд, и самиот тоа го потенцираше, до тогаш Барса шанса за гол немаа ... клошар глуп.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Што убаво им го плеснаа Милан на Каталонците во последен момент е тоа е италианиски стил на игра :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вторпат го заебуваат „шансе“ (веќе ни шансе не вика :() вака...

Сега цела утакмица ги хејташе Милан, Барса беа ова, беа она, ептен субјективно коментирање. Али го заеба Силва на крај.

Првиот пат беше лани со Педро Леон...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Е ова беше ладен туш. Според мене Барселона погреши што на 2 - 1 не се обидоа да постигнат уште еден гол, него цело време си кружеа со топката и направија само 2 - 3 шанси.

Браво и за АПОЕЛ, мило ми е за Тричковски. (y)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.471
Igor Filevski
Абате дома, а Тјаго Силва по семки... :)))

Igor Filevski
‎... а Абиати по боза...останатите од Милан веројатно по слатки, кој од Апче кој во Палма... :)

најќејф ми се направи за овој. :pipi:

В

Вори

Гостин
Кармата е кучка викаа едно време,нели? :D

Колку е заебано вака на крај кога ќе го примиш.Особено ако цела утакмица си подобар од противникот и на крај ти го забиберат.

п.с Што не ги уклучија одма прскалките бе?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
браво за Милан,Дортмунд заслужи да победи Арсенал нишо не напраи цела утакмица освен голот што го дадоа по грешка на Кел.Леверкузен беа рамноправен противник на Челзи али откако го примија голот паднаа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Igor Filevski
Абате дома, а Тјаго Силва по семки... :)))

Igor Filevski
‎... а Абиати по боза...останатите од Милан веројатно по слатки, кој од Апче кој во Палма... :)

најќејф ми се направи за овој. :pipi:
ROFL и после овој бил најобјективен.

M

Mario Gómez

Гостин
браво за Милан,Дортмунд заслужи да победи Арсенал нишо не напраи цела утакмица освен голот што го дадоа по грешка на Кел.Леверкузен беа рамноправен противник на Челзи али откако го примија голот паднаа.
тешки натпревари за двете екипи кои дебитираат по долго време, у прво коло директно на енглезите, ќе се подобрат понатаму сигурно и мислам ќе освојат пролаз у нокаут фазата, а на енглезите ќе им кажиме у Полска. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom