UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
H

HoT IcE

Гостин
Ќе биде интересно Баерн - Реал како и да е, Мурињо уште еднаш против Баварците, искрено сакам пролаз на Реал.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Значи Боатенг се изгуби од 70та до 90та минута тотално не го видов на теренот допка да допре -.-
--- надополнето: 28 март 2012 во 22:50 ---
Значи Боатенг се изгуби од 70та до 90та минута тотално не го видов на теренот допка да допре -.-
Life's good, да ги немаше ваквите ѕверови, на шо ќе се смеевме :D ?

Еве на пример јас не го видов Тијаго Силва цела утакмица.Сигурно добро го затвориле овие од барса
И јас не го видов, после ќе викаат нешо најак во одбрана бил, глупости :P

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Реално нерешен резултат..и Милан имаше шанси и Барселона имаше шанси...сепак мора да се нагласи дека Барселона не играше воопшто така добро како што знае да го прави тоа и освен Чави кој се обидуваше нешто да направи заедно со Меси другите како да се губеа..Иниеста како да не беше спан а Бускетс,Пике и Маскерано само ја стегаа напред без да гледаат кој има до нив да додадат...Алвеш како по обичај а Пујол борбен и без изгубен дуел..Кај Милан најдобри комадантот Неста со рчпалите Амбросини и Сидорф кој се измислени за вакви натпревари..чудна беше поставеноста на Алегри каде форсираше игра без многу трчање а истовремено и добро се бранеше и правеа шанси(додуша шансите му беа од индивидуална гледна точка)..едно време ако заприметивте кога чави ја држеше топката сите стоеа од двата тима како да има прекин нешто и никој не го напаѓаше...и да Боатенг го заборавив..чоекот е Ѕверотиња и претешко е да му се одземи топка!

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
На реваншот Ибрахимович ќе даде гол со носот на почеткот на наптпреварот, после Милан пак ќе се затвори како денес и ќе пројдат понатаму.

You heard it here first!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иако мислим дека Барса ќе пројде, не ги отпишуем Милан у никој случај. Класична италијанска екипа, ги нема нигде и на крај ќе пројда :) Све е отворено на реваншот, Милан пак ќе ја игра истава игра и ќе бара гол преку контра, а ако дадат први гол тогај ќе биде вистински пекол.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кореографијата му беше одлична..на страна муабетите дека се копиранти ама најако е тоа што ги згрешија боите..Барселона ги заебаја му излегоја во традиционалните бои а Милан излезе во бела:pos:..сега на Кампот Милан ќе си излезат во црно-црвена а овие во глупата зелена боја..па од најк погрда неможеа да му измислат!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Коментираш за банални нешта што ги има секаде во светот и ги потенцираш домаќините.
Ова е веќе гледано па прегледано а ти само користиш прилика да го исхејташ Милан како и целокупна дружина од ваш фан клуб со нискоинтелегенти мислења и барања да се гласа на ебана анкета на фб против Милан бидејќи Милан имал повеќе гласови таму.

Секоја чест за тие пореалните иако малку ве има.
Што ме боли мене .!. ако Милан имал повеќе гласови на некоја си анкета? И што демек ако сум „гласал“ за Барса, демек Барса ќе тепала или обратно? За ова оди нафрли му се на тој што го рекол тоа, да се „гласа“ за Барса. Чим забележуваш дека сме нискоинтелегентни, тогаш мора и ти да си ист чим разликуваш. Ако беше попаметен, можеби и ќе сфатеше нешто. Пишав уште при ждрепката, сакам Милан или Барса да освои ЛШ. Иако иам симпатии кон Барселона во Шпанија, и да отиде Милан мило ќе ми биде. АКо го хејтам Милан, тоа ќе биде само онаму каде што ми „одговара“, во темата за Серија А. А наредна сезона здравје, може ќе почнам и тука да го хејтам.

И за крај, дали ако тaка ги исхејтав Милан значи и дека сум ги исхејтал Марсеj?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Интересна кореографија со мала доза на некаков си далтонизам:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дај бе кажи им на твоите нека бидат покреативни кога ќе смислуваат нова кореографија.
Копиранти едни :icon_lol:
Топ си беше кореографиајта бе ... :)
Сега копи или не мање битно...можда вие сте го краделе идеата од нас бе о :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
а гледам и Гробари на трибина кај Миланезите ? :icon_lol:
--- надополнето: 28 март 2012 во 23:41 ---
Топ си беше кореографиајта бе ... :)
Сега копи или не мање битно...можда вие сте го краделе идеата од нас бе о :D
Aбе о ти другар,па од Брондби да крадат твоите кореографија бе,па о ти другар,па то треба да се убие :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom