- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.915
- Поени од реакции
- 41.878
Значи Боатенг се изгуби од 70та до 90та минута тотално не го видов на теренот допка да допре -.-
Дечко имаш ли појма од фудбал?
Значи Боатенг се изгуби од 70та до 90та минута тотално не го видов на теренот допка да допре -.-
Заспал бе чоекот не е крив.
Дечко имаш ли појма од фудбал?
Life's good, да ги немаше ваквите ѕверови, на шо ќе се смеевме ?Значи Боатенг се изгуби од 70та до 90та минута тотално не го видов на теренот допка да допре -.-
--- надополнето: 28 март 2012 во 22:50 ---
И јас не го видов, после ќе викаат нешо најак во одбрана бил, глупостиЕве на пример јас не го видов Тијаго Силва цела утакмица.Сигурно добро го затвориле овие од барса
Требаше да врати едни видео ленти.Зошто не играше Фабрегас?
Затоа што Кеита игра редовно од прва минута на гостинските натпревари во 1/4 финалеЗошто не играше Фабрегас?
Дај бе кажи им на твоите нека бидат покреативни кога ќе смислуваат нова кореографија.
Што ме боли мене .!. ако Милан имал повеќе гласови на некоја си анкета? И што демек ако сум „гласал“ за Барса, демек Барса ќе тепала или обратно? За ова оди нафрли му се на тој што го рекол тоа, да се „гласа“ за Барса. Чим забележуваш дека сме нискоинтелегентни, тогаш мора и ти да си ист чим разликуваш. Ако беше попаметен, можеби и ќе сфатеше нешто. Пишав уште при ждрепката, сакам Милан или Барса да освои ЛШ. Иако иам симпатии кон Барселона во Шпанија, и да отиде Милан мило ќе ми биде. АКо го хејтам Милан, тоа ќе биде само онаму каде што ми „одговара“, во темата за Серија А. А наредна сезона здравје, може ќе почнам и тука да го хејтам.Коментираш за банални нешта што ги има секаде во светот и ги потенцираш домаќините.
Ова е веќе гледано па прегледано а ти само користиш прилика да го исхејташ Милан како и целокупна дружина од ваш фан клуб со нискоинтелегенти мислења и барања да се гласа на ебана анкета на фб против Милан бидејќи Милан имал повеќе гласови таму.
Секоја чест за тие пореалните иако малку ве има.
Топ си беше кореографиајта бе ...Дај бе кажи им на твоите нека бидат покреативни кога ќе смислуваат нова кореографија.
Копиранти едни
Aбе о ти другар,па од Брондби да крадат твоите кореографија бе,па о ти другар,па то треба да се убиеТоп си беше кореографиајта бе ...
Сега копи или не мање битно...можда вие сте го краделе идеата од нас бе о