UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
Баш добро им го начукаа, грд тим, секоја година иста приказна, ем не оди ем не менуваат, тим без амбиции.:tapp:

Абе ти си за Реал...

Иначе честито победа, сосема заслужено! Поголема незаинтересираност немам видено оддамна.

1/4 финале без англиска екипа.....убаво звучи :)
Изјавава на Робињо.....уште па и ги зафркава

Оуу Мај Гааад (со гласот на Џенис од Пријатели)
Не ја гледав, и стварно се изненадив ко си дојдов дома. Многу бе, Арсенал, не личи вака. Требаше да биди ова најголемо дерби на 1/8 финалето. Додуша играта не ја видов, ама според резултатов и погоре прочитаното еднострана била.
Честитки на Милан, па и на Барселона, не ми се верува, ни Арсенал ни Леверкузен да направат нешто во реваншите. Другите два се сеуште отворени, и Се можи да се случи. Не очекував Лион само 1:0 да тепа на Жерлан. А и Зенит ќе има маки да се осигура за понатаму, два гола дома прими.

Дај некој нека ми ја најде таа сликата каде држат банер - Берло облечен у дрес на Милан со шампањац, а до него британската кралица и нешо на италијански пишуеше .. :cool:

Дај некој нека ми ја најде таа сликата каде држат банер - Берло облечен у дрес на Милан со шампањац, а до него британската кралица и нешо на италијански пишуеше .. :cool:

404419_328478330522605_206739416029831_872919_1706234850_n-jpg.40018

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom