UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Баш добро им го начукаа, грд тим, секоја година иста приказна, ем не оди ем не менуваат, тим без амбиции.:tapp:
Абе ти си за Реал...

Иначе честито победа, сосема заслужено! Поголема незаинтересираност немам видено оддамна.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
1/4 финале без англиска екипа.....убаво звучи :)
Изјавава на Робињо.....уште па и ги зафркава

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.888
G

_Ghost_

Гостин
Оуу Мај Гааад (со гласот на Џенис од Пријатели)
Не ја гледав, и стварно се изненадив ко си дојдов дома. Многу бе, Арсенал, не личи вака. Требаше да биди ова најголемо дерби на 1/8 финалето. Додуша играта не ја видов, ама според резултатов и погоре прочитаното еднострана била.
Честитки на Милан, па и на Барселона, не ми се верува, ни Арсенал ни Леверкузен да направат нешто во реваншите. Другите два се сеуште отворени, и Се можи да се случи. Не очекував Лион само 1:0 да тепа на Жерлан. А и Зенит ќе има маки да се осигура за понатаму, два гола дома прими.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Дај некој нека ми ја најде таа сликата каде држат банер - Берло облечен у дрес на Милан со шампањац, а до него британската кралица и нешо на италијански пишуеше .. :cool:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Дај некој нека ми ја најде таа сликата каде држат банер - Берло облечен у дрес на Милан со шампањац, а до него британската кралица и нешо на италијански пишуеше .. :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom