Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Од друга страна, што се однесува до повредата на Мертесакер, мислам дека Кошиелни и Вермален би биле подобар избор на централните позиции, Верминаторот подобро би се снашол против Ибра, а Кошиелни со Пато.
Мертесакер не е доволно подвижен за да може ефективно да ги чува овие двајца.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Венгер денес е човекот!
Ги става Ремзи и Анри, првиов дава гол. После го става Аршавин, и он му асистира на легендата за голот.. по погодени измени никад! :D

Само вака да продолжиме, на овие пацериве милан хаос им е формата што е во наша корист али знаеме дека играат многу подобро во ЛШ од увек..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Од друга страна, што се однесува до повредата на Мертесакер, мислам дека Кошиелни и Вермален би биле подобар избор на централните позиции, Верминаторот подобро би се снашол против Ибра, а Кошиелни со Пато.
Мертесакер не е доволно подвижен за да може ефективно да ги чува овие двајца.
За Пато не бери гајле, и да сакаш, го нема, мислам до крај на месец. Еден помалце. Али Робињо е тука.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Господарот Хенри и таму ке ги реши италијанците ајде се ваѓаме на крај тоа е добро и ние некогаш така да земеме бодови што ни се потребни:D
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 20:45 ---
It might haunt me again because then people will say 'why did he not stay?' It just shows you as well that these players never lose it. Exceptional talent survives. You have that with Giggs and Scholes at Manchester United and Thierry here. It is just a luxury to have a player like him on the bench.

Легендата си е легенда за секогаш

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
За Пато не бери гајле, и да сакаш, го нема, мислам до крај на месец. Еден помалце. Али Робињо е тука.
Ако си ги гледал 3ипол утакмици Милан ќе видиш дека Робињо е гревче.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Одбраната може да се носи со Милан, но дилема е левата бековска моментално, не знам како би се снашол Сања таму, а Кокелан да оди десно. Гибс секако нема да стартува од прва минута.

Јас верувам во Росицки, човекот е класа, но немаше среќна и убава кариера кај нас, и за тоа не е никој виновен, но нека игра вака до крај на сезона, ако сака нека остане уште една, па да го паметиме по добро.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Среда 75 минута резултат 0:0,влегуваат Аршавин и Анри,првиот дава гол во 79 мин,вториот 84 мин...Ван Перси во 3тата минута од продолжението за 3:0..чао пријатно

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Плаво-црниов дрес е вториот најужасен дрес во историјата на фудбалот.
Најужасниот е флуоресцентниот на Барса од пред 3-4 сезони.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Не е за смеење, воошто, особено бидејќи пораснав со неа, но Whitney Houston е новата жртва на Ремзи. :(:(

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не е за смеење, воошто, особено бидејќи пораснав со неа, но Whitney Houston е новата жртва на Ремзи. :(:(
Веќе 4та, а при одличната партија пред некое време кога на линија 2/3 удари му беа скратени... имаше лажна смрт на Џон Бон Џови ако ви текнува...
За сега:
Гадафи, На ејпл босот , Бин Ладен и сега Хјустон...бог да ја прости. :/

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Плаво-црниов дрес е вториот најужасен дрес во историјата на фудбалот.
Најужасниот е флуоресцентниот на Барса од пред 3-4 сезони.
Мене па многу ми се свиѓа оваа комбинација за играње на гости, најверојатно ќе си нарачам ваков дрес. Од Верминаторот!

Kajgana Shop

На врв Bottom