UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Чиста намештаљка Динамо Лион. Па ваков беден голман не брани ни у втора лига у Македонија. Којзнае колку пари легнале на контото на Динамо.

M

Mario Gómez

Гостин
Абе вие немците ич нејќете жабарски екипи што така ? :icon_lol:
Појше испаѓаше дека ги нејќеме поради тоа што беа пред 2 години директни конкуренти за тоа 4-то место, која и лига да беше на нивно место ќе навивав тие екипи да изгубат. А са кога цели 14 поени имаме појше не се замарам толку со жабарите, дури почнав и да ги симпатизирам Наполи.

Италијанското првенство неможе вечно да остане во дупка, но истотака неможе да сметате дека УЕФА им го подари тоа 4-то место на Германците, лигата е многу напредната од кога гледам.

Гелемите клубови ја гледаат бундеслигата како ризница на таленти и добри играчи, 80% од трансфер roumurs се за играчи од бундес. Клубовите постепено се подобруваат и Шалке, Дортмунд и Леверкузен постигнуваат некоја константност во лигата, а и финансиска стабилност, без никој да инвестира у нив како што вие чекате пари од Морати, Берлускони и остали.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Чиста намештаљка Динамо Лион. Па ваков беден голман не брани ни у втора лига у Македонија. Којзнае колку пари легнале на контото на Динамо.
Да бе и фискална издале и 10% рамен данок си платиле директно од трансакциска :pos:

A

Auditore

Гостин
Го изгледав и јас хајлајцот од Динамо, и сега сум сигурен, намештаљка.
При постигнување на сите голови аматерска реакција и на одбраната и на голманот, ова Вардар подобро ќе го изведеше, pure аматеризам.
И на еден хрватски сајт прочитав дека 2,5 милки легнале на салдото на Динамо за оваа утакмица, уствари еве извор.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
после хаџи ристевски бил мафија,види што прави Платини т.е ФИФА.Динамо Лион од авион се гледа дека е местено,а да не зборимие за ајакс што им поништија 2 гола чисти како солза o_O
погледнете како му намигнува и палец горе...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
На 3 гола голманот не се ни обиде да одбрани, а не верувам дека е до толку ќутук.
Еден гол беше офсајд на Гомис, а за кои велиш дека не се обидел да ги одбрани ?

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Еден гол беше офсајд на Гомис, а за кои велиш дека не се обидел да ги одбрани ?
Сеа ме мрзи да гледам поново , знам дека на 3 гола онака имаше балерински скок настранично со рацете в џеб и ја гледаше топката како му минува пред носот, а топките беа и те како дофатливи.

A

Auditore

Гостин
Не е коректно да биде казнет само Динамо, ако се казнува мора да се казни и Лион, нели Платини се труди за фер-плеј, ебате УЕФА.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не постои никаков (валиден) доказ дека било намешталка.
Може сите да тврдиме и да е навистина така, ама еден thumb up не е доволен за да се потврди намешталката.
Бар засега...
Инаку, јас лично сум уверен дека ја наместија.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Повеќе како намештаљка ми се чини мене Ајакс-Реал.. посебно вториот поништен гол на Ајакс без НИКАКВА причина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom