da rece ama ova ti e 2r post otaka rece deka nema da postiras.
Ne znam jas koj sto kazal i kako kazal, jas takvo nesto ne sum kazal, toa e najbitno.
Vazno e deka imal kontakt i vazno e deka ne bilo do toa dali imalo kontakt ili ne tuku pravilata kazuvat deka takvi epten opasni startovi sto moze da i ja zavrsat karierata na nekoj futbaler, samo sto na nekoj psihopat ko Pepe mu teknal da se naleta taka nie treba da go tolerirame gomnarot da krsi koski i noze i da penzionira talentirani futbaleri predvreme.
Za Boldiranoto, zosto ti pak ne dojde vcera da places tuka vo momentot koga bese osuden Crveniot Karton tuku dojde poisle toa koga se pojavija videata i site tie analizi demek evo Alvez ne bil ni dopren koga jasno se gleda deka bil i taka natamu, od istata pricina i mnogu fanovi na Barca ( ne jas ) vcera ne kazaa nisto posto pravea analizi i gledaa dali navistina glumel Alvez ili ne dali navistina go doprel ili ne i koga vidovme deka spekulaciite okolu toa deka Alvez ne ni bil dopren se eden kup gomna dojdovme da ve demantirame i toa e normalna rabota za eden covek.
Прво, кога се појави тоа видео од Скај никој тука не рече дека имало контакт, туку сите се држеа според тоа, немало контакт, Алвес изглумил, немаше некој како тебе да не разбистри. :wink: После сите тие анализи денеска ајде да речеме дека го удрил.
E sega so ova si odgovori na ona boldiranoto sto te citirav nad ova.
Jasno se znae sto bese namerata na pepe koga se naleta taka, sto mislis ti so kakva namera se naletuva nekoj na tebe, ili ako nekoj ti vperi pistol i puka po tebe so kakva namera pukal?? od ljubov ili nekoj nacin na pozdravuvanje so pistoj?, i vo ovoj sluaj se znae zosto pepe Skokna na Alvez taka i go udre ( kolku go udre sega toa moze da se diskutira ama vazno pravo idese so celoto telo kon nego i so zatvoreni oci za da ne mu letne nekoe parce od nogata na Alvez vo ocite da go oslepi ) pa ubavo se znae pricinata ako sakal da go bakne 100% ke mu skoknel na vrat i so usni ke go baknel tuka ne izgleda kako da sakal da go bakne.
Второ, кога се случи тој старт јас уште одма после 2-3 минути пишав дека е чист црвен. Но после тоа кога испаднаа тие видеа сметав дека сум згрешил тоа, пошто сите тие видеа укажуваа дека Алвес изглумил, за намерата на Пепе нејќам да зборувам по што ни ти ни јас не можеме да докажиме каква намера имал Пепе.
Dobro de i jas toa go rekov vo toj slucaj se soglasiv so tebe samo ti dokazvav so videa kaj sto ti velese deka izgleda kako Pepe da ne go doprel deka go doprel, vo toj slucaj se soglasiv so tebe i moze da proveris pogore, ti rece deka vo toa video od Skaj se gleda kako Pepe da ne go doprel a jasno se gledase deka go doprel i kako se lepat corapite po kopackite na Pepe.
Трето, изгледа ти носиш наочари, по што не читаш ништо. Никаде не реков дека Пепе не го удрил Алвес, туку реков дека Алвес не бил удрен како што тоа тој го претставил.
Sega ne vikas posto te ubedivme i se ubedi da ne te ubedevme ili da ne te teravme da ja vidis snimkata 10 pati pak ke si ja peese starata pesna i ke vikase deka Pepe ne go udril a i jas da ne vikaa lugeto deka Alvez Glumel ke mislev deka bilo epten Seriozno kako sto napravi toj da izgleda ama ne bese taka, normalno toj go udri i go dopre ama toj pretera so glumenjeto malku ama nema veze posto i pepe Glumese i Di Maria i taka natamu.
Четврто, ми здосади да ти кажам право, и не знам што треба да направам за да го докажам тоа, си признав откога денеска ги видов овие видеа, пред тоа се држев на тие другите и според тие си носев заклучоци. Зошто сега не викам Пепе не го удрил, туку викам дека го удрил ? Зошто ми станаа некои работи јасни после некои видеа кој ги немаше кога беа оние другите видеа.
i da ne ti se gadi na fanovi od Real jas G`z ne im davam, najmalku tebe pak sto mi flirtuvas tuka se izigruvas so moite delikatni custva mi prakas baknezi i posle mi begas, ama ako te fatam ima perduvi da ti letat :pos2::pos2::pos2:
Мило ми е што те палам, али морам да те разочарам сепак не се палам на педери, напротив ми се гади од такви. :wink: