B
boki10messi
Гостин
Сега почнува.имаше на канал 5 преглед?
Пуштајте петка!
Сега почнува.имаше на канал 5 преглед?
Да бе, и гејцине вчера се обесија сами.Ајакс изврши страшно, страшно самоубиство!
Па тука некаде се со Херкулес.Јок, бе! Мртов озбилен сум. Сепак, Брага е добра екипа.
Па и они исто. Само разлика беше шо Гејците имаа еден удар кон голот(и тој заврши во голот)Да бе, и гејцине вчера се обесија сами.
Мене пак би ми било уште посрамно да навивам за Милан..2007 во сред Милано ве средија Фабрегас и Адебајор...:helou:Мене би ми било срам ако сум фан на Арсенал а да му префрлам за нешто на фан на Манчестер ... на било кое поле од натпреварување Манчестер е ПРЕД Арсенал ја памтиш 2008/09 полуфинале во ЛШ ?
Значи нема нешто што повеќе ме нервира кога навивачи летаат у облаци откако ќе победат некој тим како Брага 6 - 0 .....
Херкулес е Барселона за вас! ПоззПа тука некаде се со Херкулес.
И ? Памтиш како Арсенал дигнал некој трофеј или си бил у пелени уште ?Мене пак би ми било уште посрамно да навивам за Милан..2007 во сред Милано ве средија Фабрегас и Адебајор...:helou:
Ама му објасни секоја честНе биди малоумен јас не навивам за партизан само сакав да ти соопштам дека твојот пост беше претерано глуп...
Само ги мачат модераторите,ке имаат ептен работа.:pop::pop: Ама ви тргнал муабетов...