UEFA Champions League 2010-2011

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Добро, човече. Знам оти си нервозен шо Интер изгуби со 2-5, знам дека си нервозен шо те ставив у потпис. Ама, сега во секоја тема ќе ме следиш и цитираш?!
Ако, сакаш одговор, ќе ти кажам каде водат. Кон прскалките, кон Челзи и Овребо, кон Бускетс и глумата, кон Милито и офсајдот, кон Пике и офсајдот, кон Бојан и непризнаениот гол, кон.........................
Да ке те следам, манијак сум.. Педо Медо ме викаат во маало,, дај бе олабави и не диктирај како да се води дискусија. Едноставно дечкото пиша дека клубот Ж е моментало подобар од клубот Џ , и мораше нели некој да улета и да објаснува како треба да се води една нормална и добра дискусија. Кидц

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ј.А ми рече да ви пратам поздрав, и да продолжите да си гледате реален фудбал :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Добро, човече. Знам оти си нервозен шо Интер изгуби со 2-5, знам дека си нервозен шо те ставив у потпис. Ама, сега во секоја тема ќе ме следиш и цитираш?!
Ако, сакаш одговор, ќе ти кажам каде водат. Кон прскалките, кон Челзи и Овребо, кон Бускетс и глумата, кон Милито и офсајдот, кон Пике и офсајдот, кон Бојан и непризнаениот гол, кон.........................
Мн јак потпис имаш :)
Човекот требало да пише 5 ќе примеле... :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
На тежок избор ќе бидат Канал 5 која утакмица да ја пренесуваат на реваншот... :pos:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
На тежок избор ќе бидат Канал 5 која утакмица да ја пренесуваат на реваншот... :pos:
Ма нее, неможе Пандев две по ред да не игра :vozbud:

Ајде, It ain't over till it's over :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Барселона испаѓа од Шахтјор. :back:
Е не бе тетки ќе си играме.
Тргај лупај ја утре ја 2 за 1000.....во Спорт Лајф 12 коефициент и ич да не ти чуе главен фраер у маало ќе бидеш кога ќе бидеш само ти добитен :)

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Главен виновник за хоророт во Милано?
-Шалке 05 :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom