UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што за ораницата? Оштетени ли бевте тогаш нешто, не сфаќам?

Ајде овака ќе ти нацртам па да можам мирно да спијам:
Значи Интер играа 90 минути на ТРЕВА, а тогаш Барса играше 90 минути на ЗЕМЈА. Е сега знам дека у маало играме сите на песок и на земја фудбал, ама овие имаат едни обувки - копачки ги викаат и тие се за играње фудбал на трева. Е сега не е важно тоа толку, колку шо сакам да ти објаснам дека тогаш никаде не се дигаше толку галама за тој потег(кој ако ми речеш дека бил ферски се е кажано) на Челзи дури некаде беше и оправдуван кој имаше влијание на целиот натпревар, а тука ми кажуеш шо се случувало лани по завршувањето на мечот.
Sense......where it is???

Значи Интер играа 90 минути на ТРЕВА, а тогаш Барса играше 90 минути на ЗЕМЈА. Е сега знам дека у маало играме сите на песок и на земја фудбал, ама овие имаат едни обувки - копачки ги викаат и тие се за играње фудбал на трева. Е сега не е важно тоа толку, колку шо сакам да ти објаснам дека тогаш никаде не се дигаше толку галама за тој потег(кој ако ми речеш дека бил ферски се е кажано) на Челзи дури некаде беше и оправдуван кој имаше влијание на целиот натпревар, а тука ми кажуеш шо се случувало лани по завршувањето на мечот.

Земја ? Бар мраз да кажеше ајде па ќе ја сфатев иронијата, немој сеа земја и ти. Ма каков мраз, каква земја, на бетон се играше, све беше откорнато, цементот се сушеше 20 мин пред мечот. Немој сеа и ти приказни да вадиш. Велиш копачки? А играчите на Челзи што носеа опинци? И не беше толкава ораница колку што зборите. Не беше квалитетен теренот, беше нешто налик со Интер минатата година. Ти го напраи од мува слон. Него не ми одговори на делот каде Валдез изреагира пичкарски и го буткаше Жозе да не отпоздрави на навивачите на Интер, а и плус пуштањето на прскалките со цел да се избркаат играчите, наспроти честитањето на Лампард и Тери во соблекувалната на Барселона на СБ пред 2 години.

--- надополнето ---

_41329446_bridge203.jpg
Ова го споредуваш со мечот Македонија - Хрватска ? :pos2:

Sense... Do you remember Tom Henning ?

Па како за Челзи така и за Барса. И Челзи и Барса играа на „земја“, сигурно Дрогба и компанија кога газеле на теренот не никнувало трева, нели?

Не знам што расправате, важно пракслаките беа пуштени...

Џабе се расправате кога цел свет виде каква неправда се случи со челзи пред 2 сезони и секако сељачкиот потег со прскалките лани...bad losers, face it :toe:
Кој сака нека се правда и нека го "бели образот", површно е..

Џабе се расправате кога цел свет виде каква неправда се случи со челзи пред 2 сезони и секако сељачкиот потег со прскалките лани...bad losers, face it :toe:
Кој сака нека се правда и нека го "бели образот", површно е..

Тоа што некој се решил да ги пушти прскалките (ПОЕДИНЕЦ) не може да е одлика на играчите, на Пеп... на физиотерапевтот и на масерот итн. дека не го прифатија поразот (ама битно е да се нагласуваат), но тоа да го навадиш цел терен за да не може да се додаваат играчите од тимот кој игра најдобар фудбал моментално, е тоа е веќе НЕШТО... (ти текнува истите тие што им се случи неправда пред 2 години).

Па како за Челзи така и за Барса. И Челзи и Барса играа на „земја“, сигурно Дрогба и компанија кога газеле на теренот не никнувало трева, нели?

Ај ако можеш да ни кажеш зошто го наводенија теренот? Од кои причини?

Ако глеаме така, и некој од Челзи што ете се решил да го наводени теренот, нема врска ниту со играчите, ниту со тренерот, ниту со Абрамович, нели? И не знам што се бунат фановите на Барса, тогаш победија, и ако не се лажам, тоа е тој единствен пораз на Мурињо на домашен терен.

Ако глеаме така, и некој од Челзи што ете се решил да го наводени теренот, нема врска ниту со играчите, ниту со тренерот, ниту со Абрамович, нели? И не знам што се бунат фановите на Барса, тогаш победија, и ако не се лажам, тоа е тој единствен пораз на Мурињо на домашен терен.
Ај погоди што.:poss:

А што уште се расправате со прскалките? Па од кај знаете на што биле приклучени? Можеби на некој резервар со Шампањ, и така им честитале за пласманот?:kesa:

Друже не изгубија Челзи тогаш, нерешено беше.

--- надополнето ---

Ај ако можеш да ни кажеш зошто го наводенија теренот? Од кои причини?

Добро што не разбираш од мојот пост погоре? Исти се условите, дал за Челзи, дал за Барса. И Челзи играле на оранициа и Барса играле. Како за едните - така за другите.

barca - manchester finale rekov jas :vozbud: btw ima nekade da se kladam koj dve ekipi ke bidat vo finale???? steta sto ni se padnaa shahtjor zal mi e za niv gi posekuvav inter ama nemame sreka :S

Уф штета што не ви падна ИНТЕР.Сигурно спремата слатка одмазда или во спротивно прскалките ќе бидат на повидок.Ебате белја,ебате!Незнам што се замислувате?Не дај боже да ви се повредени Чави и Иниеста од Кавезе ќе отпаднете.Не летајте во облаци!

Па Барса-Челзи муабетиве више не знаеме за која утакмица ги збориме. :) Не да сум утнал...

Robin Van Persie

"Навистина не разбрав зошто се создаде сета таа гужва по фаулот кој го направив врз Лео Меси. Сите беа бесни на мене, но јас на него не стартував поинаку отколку што стартувам врз другите противнички играчи. Никој немаше да се жали доколку го фаулирав Маскерано" - изјави Ван Перси за De Telegraaf.

"Во меѓувреме фудбалерите на Барса негодуваа за се што се случуваше на теренот. Бев разочаран поради тоа. Тоа е нешто што фудбалерите на Челзи го прават во Англија".

"Барселона сеуште е фантастичен тим, но треба да престанат да негодуваат и да се жалат толку многу. Поради тоа стануваат екстремно досадни на теренот".

:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom