UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го и доктор офболи се јави.Мило ми е што те убедив, тапа се талијаните не само интер не дека им е џабе ама толку ке им остане ми беше муабетот.И тоа со пасовите кажи му го на Vamos Real и кои таму други беа се загубија на теренот и неможеа да видат топакта каде се движи и несакајки 5 гола примија.На мурињо му беше срам да го игра пак со автобус пред гол како со интер тогаш кога ги водеше и проба да игра ФУДБАЛ и изгуби.Тоа е тоа:toe:

Tака е друже. И мене ми е уште помило што ме просветли да не навивам за жабари, кои не знаат посед да набилдаат или пасови да направат. Еве сега откако почнав да навивам за Барса, кој ќе ми спомне нешто против одма му кажувам колку пасови направиле против Херез и колку посед имале против Спортинг. :wink:

Мес ке ун клаб!

"We won the tie in Barcelona, but everyone talks about Barcelona winning and says we parked the bus in front of the goal. We didn't park the bus, we parked the airplane and we did it for two reasons. One, because we only had 10 men and two, because we beat them 3-1 at San Siro, not by parking the bus, or the boat or the airplane, but by smashing them at the San Siro".

Jose Mourinho

We parked the plane, not the bus, the plane .. :pos:

:)

--- надополнето ---

Тешко е многу е тешко на денешно време да си најјак :(
Тешко е знам .. а уште потешко е коа ќе изгубиш па пушташ прскалки на терен (како еден обичен лузер) со можност што попрво да се расчисти гужвата и славата на противничките играчи.

--- надополнето ---

Не е само УЕФА друже, за многу поголема бројка се работи.

Дали ја тоа убаво гледам или ти навистина не си ми дал црвенко со соодветен коментар одоздола. :je: :icon_bigg

--- надополнето ---

Super Frankie 8 напиша:
Дали ја тоа убаво гледам или ти навистина не си ми дал црвенко со соодветен коментар одоздола. :je: :icon_bigg
Tаман го пофалив, ми даде црвенко.
Коментар .. еве ти, кога си запнал.

:icon_bigg

We parked the plane, not the bus, the plane .. :pos:

--- надополнето ---

Тешко е знам .. а уште потешко е коа ќе изгубиш па пушташ прскалки на терен (како еден обичен лузер) со можност што попрво да се расчисти гужвата и славата на противничките играчи.

Има негде клип со прскалките? :pos:

200344_171541852894379_163094383739126_336852_623913_n.jpg

Кажа фан на клубот кој кога гостуваше Барса пред 4-5 години го изора теренот и рече дека дождот или незнам ти шо било криво за тоа, а пред тоа истито тој тим имаше 1-2 тренинга на тој терен.
Оноа баш си објективен за ова да зборуваш.....

Кажа фан на клубот кој кога гостуваше Барса пред 4-5 години го изора теренот и рече дека дождот или незнам ти шо било криво за тоа, а пред тоа истито тој тим имаше 1-2 тренинга на тој терен.
Мал бил тогаш бе, не се сеќава :icon_lol:

Има негде клип со прскалките? :pos:

Лузерска реакција број 1. Виктор Валдез (кое сељачиште човече)
Лузерска реакција број 2. - Прскалки

Тука изглеа изгубиле од Чивас ..

--- надополнето ---

Хахха, абе оди бегај, наместо да му честиташе на Мурињо, Валдез тикварот го трга да не отпоздрави пред фановите на Интер, требаше да му ја влепи една Мурињо па да се чеша ... Пуштаат прскалки да ги избркаат играчите на интер, абе оди бегај бе, Вардар тоа не го прави, Барселона го прави. Џон Тери ако не се сеќаваш изјави дека по голот на Иниеста отиде во соблекувалната на Барселона да им честита (со Лампард заедно), пази со толку многу неправда нанесена од страна на Овребо, отиде во соблекувалната на Барселона да им честита пласман во финале... а ти тука ќе би збориш теренот таков, теренот онаков .. Иди бегај бе, повеќе од клуб, naah....

:nenene:

Абе ОК се тоа, само јас онака да ти дадам до знаење дека не сте цвеќиња за мирисање. Ама џабе ќе се расправам.

Проблемот на Валдез со Мурињо беше тоа што тој не се поздрави со Гвардиола после мечот него почна да трча како ..........................................

Проблемот на Валдез со Мурињо беше тоа што тој не се поздрави со Гвардиола после мечот него почна да трча како ..........................................
да да,а прскалките беа пуштени затоа што кучето на гвардиола дехидрирало

Абе ОК се тоа, само јас онака да ти дадам до знаење дека не сте цвеќиња за мирисање. Ама џабе ќе се расправам.

... или немаш контра - реплика ? :tv:

... или немаш контра - реплика ? :tv:
А која беше твојава контра-реплика. Пак се враќаме на прскалките така?
Ајде пуцај нешто за тоа ораницата шо беше тогаш па ќе ти вратам. Хрватите се жалеа на Градски кога ги тпеавме тука 2-0 многу бил никаков. Искрено незнам кој беше позабеган Градски или Стемфорд Бриџ.

А која беше твојава контра-реплика. Пак се враќаме на прскалките така?
Ајде пуцај нешто за тоа ораницата шо беше тогаш па ќе ти вратам. Хрватите се жалеа на Градски кога ги тпеавме тука 2-0 многу бил никаков. Искрено незнам кој беше позабеган Градски или Стемфорд Бриџ.

Што за ораницата? Оштетени ли бевте тогаш нешто, не сфаќам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom