UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Најтрагично у целава приказна се фановиве на Интер кога ќе почнат да плукаат по Бускетс како да е првиот човек што одглумил.
Незнам дали сте знаеле ама играчите на Интер се сите ангелчиња пратени одозгора да донесат мир и фер игра во фудбалот:nesvest:

И дај стварно уште 4-5 дена па почнуваат утакмициве доста го дрвите со овоа.

па како да е голот на милито единствениот гол што паднал од офсајд, или како интер да е првиот тим што се бранел со играч помалце при 3 -1 од прв натпревар?

Овие на Барса фановиве бетер од децава од Јуве се... т.е исто се, овие од Јуве за Барса се пола и више. А да, лани беа и за Динамо Киев, Рубин, Челзи, ЦСКА, Барса и Баерн.

Него не знам што не ви е јасно. Никој не рече дека Бускетс е првиот што одглумил, туку го дудлам пет дена више на тоа дека вие сте горди на тоа што Барса го покажала против Интер на домашен терен. Ве прашав дали сте горди на глумата на Бускетс, боречките вештини на Валдез или грижата на тој што треба да го одржува теренот па веднаш ги вклучи прскалките (за да не се заебе тревата)?

И на ова добивам одговор дека Бускетс не е првиот што одглумил, Мурињо провоцирал, а прскалкамен бил изнервиран.

Ќе ве молам, не ми одговарајте, знам каков одговор ќе добијам.

На пример Реал да помине 1/8.:kesa:

Германците мора да испаднат. не дека не ги сакам, у ред си се, ама Италијанците мора да се напнат да си го вратат моментално изгубеното место кое води во ЛШ за сезоната 2012/13 и наредните по неа.

--- надополнето ---

Или Јуве - Ливерпул финале :)

Овие на Барса фановиве бетер од децава од Јуве се... т.е исто се, овие од Јуве за Барса се пола и више. А да, лани беа и за Динамо Киев, Рубин, Челзи, ЦСКА, Барса и Баерн.

Него не знам што не ви е јасно. Никој не рече дека Бускетс е првиот што одглумил, туку го дудлам пет дена више на тоа дека вие сте горди на тоа што Барса го покажала против Интер на домашен терен. Ве прашав дали сте горди на глумата на Бускетс, боречките вештини на Валдез или грижата на тој што треба да го одржува теренот па веднаш ги вклучи прскалките (за да не се заебе тревата)?

И на ова добивам одговор дека Бускетс не е првиот што одглумил, Мурињо провоцирал, а прскалкамен бил изнервиран.

Ќе ве молам, не ми одговарајте, знам каков одговор ќе добијам.

Да бе другар,горд сум.Горд сум на Буски,горд сум на Валдез,горд сум на прскалките,горд сум на целиот тим и покрај тоа што загубивме(дадоа дечките се од себе),горд сум на навивачите,горд сум на Барселона.Друже колку и да се трудам да ти кажам дека се што се деси беше за победа и дека прскалките и „Тепаниот’’ Мурињо беа во афект.

Невер минд,да преформулираме прашање:

Дали си ти горд на ова:

Не мора да ми го кажуваш одговорот,го знам.

П.С: Што прашуваш прашања на кои веќе го знаеш одговорот?

Поз

Да бе другар,горд сум.Горд сум на Буски,горд сум на Валдез,горд сум на прскалките,горд сум на целиот тим и покрај тоа што загубивме(дадоа дечките се од себе),горд сум на навивачите,горд сум на Барселона.Друже колку и да се трудам да ти кажам дека се што се деси беше за победа и дека прскалките и „Тепаниот’’ Мурињо беа во афект.

Невер минд,да преформулираме прашање:

Дали си ти горд на ова:

Не мора да ми го кажуваш одговорот,го знам.

П.С: Што прашуваш прашања на кои веќе го знаеш одговорот?

Поз

како можеш да направиш споредба со почната тепачка на 1 играч на интер со пуштање прскалици и прекинување на прослава за влез во финале, на клипот гледаш дека бурдисо и марчена почнуваат тепачка а останатите ги смиувааат се додека играч на ВАЛЕНСИЈА а не на интер ја прави поголема пресметката, ама ти си знаеш и гледам дека си горд, треба да си горда да пушти ш прскалки и да глумиш лудило и жртва после заслужен пораз :salut:

како можеш да направиш споредба со почната тепачка на 1 играч на интер со пуштање прскалици и прекинување на прослава за влез во финале, на клипот гледаш дека бурдисо и марчена почнуваат тепачка а останатите ги смиувааат се додека играч на ВАЛЕНСИЈА а не на интер ја прави поголема пресметката, ама ти си знаеш и гледам дека си горд, треба да си горда да пушти ш прскалки и да глумиш лудило и жртва после заслужен пораз :salut:
А после Толдо шо изигравал Терминатор и што им влегол во соблекувалната на Валенсија.

Кружат муабети дека Толдоне кога влегол во соблекувалната, се случувале такви работи што Чак Норис од срам заминал во пензија :toe:

Кружат приказни дека кога Буски одглумил фаул, цела холивудска актерска елита се повлекла и заминала во пензија.
И дека кога на Камп Ноу ги пуштуле прскалките, сите перални во светот престанале со работа.

Кружат муабети дека дискусијава ви е глупа,и дека оваа тема не е за дебата слична на вашава...... Озбилно,немат смисла појке,коментирајте за ЛШ,а не чии навивачи се подобри,чиј тренер има подобар бон тон,и које крив за тепачка!:smir:

Кружат муабети дека Толдоне кога влегол во соблекувалната, се случувале такви работи што Чак Норис од срам заминал во пензија :toe:
Чак Норис е Амди бајрам за Толдо :)

@boy14
Биди оригинален има некоја граница до каде е смешно а после тоа е напинање. Толку ти е лош обидот што и моето го расипа :smir:

Сега треба да го мењам мислењето за Тотенхем и поминување во 1/4 финале.
Доста играчи гледам дека ќе им фалат за Вторник. Ако се случи некое чудо да „извлечат“ минимален пораз, со постигнат гол, мислам дека имаат добри шанси, се друго значи чао!

:oftopic:
Не би рекол:smir: Јувентус доминираше пред тоа.И финалето 98 играше,ама изгуби од Реал(1-0).Наредните 6 години беа години на Реал.99 играше 1/4 финале,00 пак освои(против Валенсија 3-0),01 испадна од Баерн мислам во 1/4 финале исто,02 освои ЛШ(против Б.Леверкузен 2-1),03 играа полуфинале со Јувентус(тогаш Фиго промарши пенал,мамето негово уште го колнам,Јувентус помина).......И од 04,па до ден денешен,за Реал знајме :kesa:...Јас сум сигурен дека ако Лион биде поминат годинава...Полу финале на Реал не му бегат! :)

И ако можеше Монако - Порто да играат финале,можит и Шалке,Копенхаген,валенсија,Лион да направат изненадување.....се е можно! :)

Го исецкав на помали периоди за секој да си добие место :pipi:

98ма освои, 99 во 1/4 од Динамо Киев (Шева-Ребров генерацијата), 2000 освои со Валенсија (епските 4 натпревари со Баерн таа сезона во групи и 1/2 финале), 2001 изгуби од Баерн 1/2, 02 освои со Баер. Дефинитивно одличен период за Реал.

Ќе поминат сега со Лион доста сум сигурен... може и „на сила“ ама ќе поминат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom