UEFA Champions League 2010-2011

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Лигата на Шампионите?

• Вкупно гласачи
    171
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега треба да го мењам мислењето за Тотенхем и поминување во 1/4 финале.
Доста играчи гледам дека ќе им фалат за Вторник. Ако се случи некое чудо да „извлечат“ минимален пораз, со постигнат гол, мислам дека имаат добри шанси, се друго значи чао!

Се сложвам...без МОдрич и Бејл....бонус ќе бидит минимален пораз.

Стварно, ептен се забега последниве неколку страни. Сепак се работи за сезона 2010 - 2011. :)

Го исецкав на помали периоди за секој да си добие место :pipi:

98ма освои, 99 во 1/4 од Динамо Киев (Шева-Ребров генерацијата), 2000 освои со Валенсија (епските 4 натпревари со Баерн таа сезона во групи и 1/2 финале), 2001 изгуби од Баерн 1/2, 02 освои со Баер. Дефинитивно одличен период за Реал.

Ќе поминат сега со Лион доста сум сигурен... може и „на сила“ ама ќе поминат.
Едното сум го погодил,другото не. :)
Искрено се надевам дека ова ќе се случит,зошто навистина ќе почнам да вервам во проклетства...:kesa:

Добро бе мамлази, како не ви е срам? Кои две екипи се последни прваци на Европа? И вие ко фаној на тие две екипи најдовте уште гомна да јадите за посраните судии? А шо да кажи еден фан на Челзи ебаве? Челзи имал среќа во некои дуели во ЛШ, во некои немал - исто како и сите останати. Едно единствено нешто - за разлика од сите останати овај пат - е тоа шо за Челзи судиските грешки секогаш значат штета во ЛШ. Како шо реков, за разлика од сите останати. Преферирам да ги наречам грешки, нејќам да верувам дека е нешто друго искрено. И вие фаној на Интер и Барселона уште можите гомна да јадите, ко Мурињо лани - „сочуствувал со неговите момчиња од Лондон“ - со цела почит за него, ама подебилно и полицемерно нешто не сум сретнал. Чудни луѓе мајката...

А после Толдо шо изигравал Терминатор и што им влегол во соблекувалната на Валенсија.

види сега, ти објаснав се како што беше на натпреварот, реакцијата на толдо беше по препеувања и провокации и закачки,
и тоа е еден човек, не цела организација, воочи ја разликата, играч како бурдисо дојде и си ојде (фала богу) инцидентот со прскалките е виновен клубот и организацијата
позз.

Добро бе мамлази, како не ви е срам? Кои две екипи се последни прваци на Европа? И вие ко фаној на тие две екипи најдовте уште гомна да јадите за посраните судии? А шо да кажи еден фан на Челзи ебаве? Челзи имал среќа во некои дуели во ЛШ, во некои немал - исто како и сите останати. Едно единствено нешто - за разлика од сите останати овај пат - е тоа шо за Челзи судиските грешки секогаш значат штета во ЛШ. Како шо реков, за разлика од сите останати. Преферирам да ги наречам грешки, нејќам да верувам дека е нешто друго искрено. И вие фаној на Интер и Барселона уште можите гомна да јадите, ко Мурињо лани - „сочуствувал со неговите момчиња од Лондон“ - со цела почит за него, ама подебилно и полицемерно нешто не сум сретнал. Чудни луѓе мајката...

Aj разбирам Барса зашо ја спомињаш ... Али Интер кај добивал од судиите ?

Ако го спомнеш голот на Милито од офсајд или пеналот на алвеш ке ти даам црвено колку мене големо само зашо 20000 пати се дискутирало на темиве и сите ама баш сите освен навивачите на Барселона (и тук таму некој рандом тип шо го мрзи Интер) зборат дека немало пенал за Алвеш а голот на Милито од Офсајд е компензиран со голот на Пике (од исто така минимален офсајд :D )

Aj разбирам Барса зашо ја спомињаш ... Али Интер кај добивал од судиите ?

Ако го спомнеш голот на Милито од офсајд или пеналот на алвеш ке ти даам црвено колку мене големо само зашо 20000 пати се дискутирало на темиве и сите ама баш сите освен навивачите на Барселона (и тук таму некој рандом тип шо го мрзи Интер) зборат дека немало пенал за Алвеш а голот на Милито од Офсајд е компензиран со голот на Пике (од исто така минимален офсајд :D )
:pos:
Изгледа мисли на пеналите кои не им биле досудени, незнам :toe:
:tv:

како можеш да направиш споредба со почната тепачка на 1 играч на интер со пуштање прскалици и прекинување на прослава за влез во финале, на клипот гледаш дека бурдисо и марчена почнуваат тепачка а останатите ги смиувааат се додека играч на ВАЛЕНСИЈА а не на интер ја прави поголема пресметката, ама ти си знаеш и гледам дека си горд, треба да си горда да пушти ш прскалки и да глумиш лудило и жртва после заслужен пораз :salut:

Ви реков дека го знаете одговорот.

Сите фанови се такви,заслепени од љубовта према клубот(ваљда затоа е и љубовта слепа).Кога ќе се тргнат маските,кога ќе се остават чуствата ќе сватиш едно-Ги валкаш другите со нечиста кал но се забораваш себеси да се погледнеш пред огледало.Бидејќи со оваа реакција интер беше оцрнат во светската јавност.Јас не го црнеам,јас кажав(наврати се пред некој пост и ќе видиш).Реков:И тие се луѓе од срце и месо(акција реакција друже,провокација-...)Една латинска поговорка вели:Спознај се себеси.Се надевам дека прво ќе го спознаете вашиот клуб па потоа кажете каде ние заостануваме и каков пример треба да бидеме (Да те подсетам дека не постои таков клуб без дамки и црнила).

П.С:Извинете за офтопиков,ова беше последно од мене.Терајте напред :smir:

Ви реков дека го знаете одговорот.

Сите фанови се такви,заслепени од љубовта према клубот(ваљда затоа е и љубовта слепа).Кога ќе се тргнат маските,кога ќе се остават чуствата ќе сватиш едно-Ги валкаш другите со нечиста кал но се забораваш себеси да се погледнеш пред огледало.Бидејќи со оваа реакција интер беше оцрнат во светската јавност.Јас не го црнеам,јас кажав(наврати се пред некој пост и ќе видиш).Реков:И тие се луѓе од срце и месо(акција реакција друже,провокација-...)Една латинска поговорка вели:Спознај се себеси.Се надевам дека прво ќе го спознаете вашиот клуб па потоа кажете каде ние заостануваме и каков пример треба да бидеме (Да те подсетам дека не постои таков клуб без дамки и црнила).

Dude , занемари ги фановите со петардите и остали срања ....

П.С:Извинете за офтопиков,ова беше последно од мене.Терајте напред :smir:
ПРСКАЛКИТЕ се ОРГАНИЗАЦИЈА на Барселона ..... т.д = ЕПИК ФЕЈЛ се и тоа е тоа ;/

На 23-ти се игра првата утакмица од осмина финале?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom