UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Абе секогаш е така со сите. Најјак си, курчи се, има зошто. Те спуштаат на земја по некое време, што е и нормално, јадиш ремет одреден период и се заборава полека сето тоа, па некои нови почнале да се курчат. И така се врти тркалото. Одсекогаш било така, не само овде и не само за фудбал. ;)
Наровоучение, Брат Љубе се курчеше сега игра карти у идризово.

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.229
Поени од реакции
7.319
Сеа да не испадне дека се мирни душички (kako MESSI hehe) другариве, еве:

Most red-carded opponents in Champions League: [25] BARCELONA [18] Arsenal [17] Bayern Munich

Доминација !!! :icon_lol:
Грешно да не си го сфатил ова? Вика opponents, црвени за противниците, дека викаш мирни душички. И тоа се трите најофанзивни екипи веројатно, така да не е некоја коинциденција на нив да се прават црвени.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
А да јас сум од Марс и не знам на кого алудира, аман бе ЕлНињо :вонзем:
Па многу беше јасно дека алудира на Јунајтед, али добро. :D

Грешно да не си го сфатил ова? Вика opponents, црвени за противниците, дека викаш мирни душички. И тоа се трите најофанзивни екипи веројатно, така да не е некоја коинциденција на нив да се прават црвени.
Абе сеа не ме прави Сунѓерот Боб, знам што сум постирал, тоа е поентата, досудени црвени во нивна корист, а разликата не е баш мала меѓу Барса и вториот најофанзивен клуб. :свиркам:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ако искочи според моите пресметки у четврт ги сакам Дортмунд или Манчестер уште еднаш да ги избушиме, ако не го изедат од Олимпијакос. :D

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.462
Поени од реакции
39.149
Еднаш не елиминиравте само. Слабо стојш со меморија а и со математика. 2006та беше пред 8 години.
И тимот го прават веќе повеќе од 6-7 години кога одлучија јадрото на тимот да се Рибери, Швајни и Лам. А и од Крос имаа големи очекувања да биде еден од главните играчи уште кога УЕФА игравме и имаше 18 години. Другото се беше дел по дел составувано. Последните 3 сезони се гледаат резултатите.
Yeah right. :D 2008-2009 последен пат.

baern.png

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
најглупо ми е на форумов што секогаш главниот муабет е за судиите после утакмица.
Глупо е, да. Ама, кога има неоспорив факт дека има судиска грешка која влијаела директно на резултатот, тогаш немам против да се спомне.
Ама "експертите" и на Сити-Барса најдоа помош од судиите кон Барса, бе!
Не гледаат, дека на Барселона им беше поништен чист гол, не им беше досуден чист пенал, ама затоа се закачија за пеналот, кој си беше чист како солза, Демикелис немаше шанса да го стигне Меси, а он беше сам со голманот, 90% гол беше ситуацијата.
И никој во Сити не се бунеше. Демикелис уште пред да му го покажат картонот се заврте и тргна да го напушта теренот.

Уствари, на кој објаснувам јас. Тие што сфатија, сфатија уште пред 2 часа, тие што не сфаќаат, никогаш нема ни да сфатат.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ја одкако навивам за Барса, 12та сезона веќе мислам, у последните 10 игра полуфинале у ЛШ и секад е горе. Додека Баерн губеше 2 финалиња се крие како путки, т.е немаа ни фанови тогаш. Сеа освоиа тројна и ајдеее ќе јадеме гомна по кајгана. Ќе ги видам за година две.
Броеше дали имаат или немаа фанови Баерн ? :(

Сакаш да речеш дека после триплето излегоа фановите на Баерн ? :sneaky::(:place:

Си ги рачунавме ние во наш фан клуб,минатата година беа 22,сега уште тројца излегоа.Ако не пишуваат не значи дека ги нема.Подобро да не пишуваат отколку да излагаат како Бетмен Влакнестиот по твитер-фб и неколку во вашиот фан клуб од време на време и да пишат "ногу јако играше Меси,виска Барса,виска Каталуња" и го нема три месеци.Ги читам повеќето фан клубови и највеќе падобранци има баш во Барса фан клубот.Што е причината не знам.
Џабе квантитет,ако нема квалитет. Валенсија двајца поинтересно е.Само овај Атсо ни го има фрлено пикот лошо.:pipi:

Како викаат овие реаловците,Реал има 9 путас маљас,најаки сме.Ако е така Баерн 5>Барса 4. :LOL:

А и тоа дека Барса била нон стоп при завршницата е најголема глупост и нема што тука да се радуваш.Па Јувентус ако е така едни од најуспешните ќе бидат во историјата.Еден куп финалиња изгубиле,а само една титула освоиле или така нешто.Баерн 5со5 се.Џабе стигаш финале ако не тепаш.
Единствено не ми беше криво само против Интер.Тогаш како стигнаа финале господ знае.Каква мизерија беше Баерн тоа време,ама чика Робен ги редеше све по ред.

Дали има еден лани од Баерн фан клуб што рече дека ќе изгубиме против Барса ? :coffee:

Против статистика и рекорди против не се оди,ама што знаеш.Муабетот ми е минатата сезона велевте 98.3% многу вие се дигате,ќе ве спушти овој оној,и лани Барса беше појака и на крај зедоа Баерн ЛШ .Штама беше .Честито-фала,честито-ок,честито-благодариме.:icon_mrgr::icon_mrgr:Повеќе ми беше незгодно што може да се случува тука ако тепаше дружината на Клоп.

Вечен оптимист што постови сакаш да пишува ? Абе јаки се,не се знае ?
Ги победуваме и тоа е тоа.

А што ќе се деси тоа е друго.

Победивте и се пласиравте 1/4 ама ова не ни беше нешто посебно.Сум рекол и признавам дека до моментов нема појакаекипа од таа Барса 2008-2011.Ова од 2011 натаму е боранија.Ама како што гледам ти си радосен очигледно и за ланското достигнување ,стигнавте полуфинале,сепак успех е тоа.Нема разлика што беше 0-7,нон стоп сте во завршницата.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Oва ти е сигурно од Спортски вести или од на Панче Малдини сајтот..
Јас како што ја прочитав изјавата Компани изјави дека Барса не ги надиграла на утакмицава..

А и не знам баш кој кур е Рој Кин да кажува?
Водител е на itv кои со СС пренесуваар ЛШ во Англија.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.883
Поени од реакции
10.416
Глупо е, да. Ама, кога има неоспорив факт дека има судиска грешка која влијаела директно на резултатот, тогаш немам против да се спомне.
Ама "експертите" и на Сити-Барса најдоа помош од судиите кон Барса, бе!
Не гледаат, дека на Барселона им беше поништен чист гол, не им беше досуден чист пенал, ама затоа се закачија за пеналот, кој си беше чист како солза, Демикелис немаше шанса да го стигне Меси, а он беше сам со голманот, 90% гол беше ситуацијата.
И никој во Сити не се бунеше. Демикелис уште пред да му го покажат картонот се заврте и тргна да го напушта теренот.

Уствари, на кој објаснувам јас. Тие што сфатија, сфатија уште пред 2 часа, тие што не сфаќаат, никогаш нема ни да сфатат.
После 6-7 години истите муабети на темава незнам како можеш да се замараш со дебиливе.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Броеше дали имаат или немаа фанови Баерн ? :(

Сакаш да речеш дека после триплето излегоа фановите на Баерн ? :sneaky::(:place:

Си ги рачунавме ние во наш фан клуб,минатата година беа 22,сега уште тројца излегоа.Ако не пишуваат не значи дека ги нема.Подобро да не пишуваат отколку да излагаат како Бетмен Влакнестиот по твитер-фб и неколку во вашиот фан клуб од време на време и да пишат "ногу јако играше Меси,виска Барса,виска Каталуња" и го нема три месеци.Ги читам повеќето фан клубови и највеќе падобранци има баш во Барса фан клубот.Што е причината не знам.
Џабе квантитет,ако нема квалитет. Валенсија двајца поинтересно е.Само овај Атсо ни го има фрлено пикот лошо.:pipi:

Како викаат овие реаловците,Реал има 9 путас маљас,најаки сме.Ако е така Баерн 5>Барса 4. :LOL:

А и тоа дека Барса била нон стоп при завршницата е најголема глупост и нема што тука да се радуваш.Па Јувентус ако е така едни од најуспешните ќе бидат во историјата.Еден куп финалиња изгубиле,а само една титула освоиле или така нешто.Баерн 5со5 се.Џабе стигаш финале ако не тепаш.
Единствено не ми беше криво само против Интер.Тогаш како стигнаа финале господ знае.Каква мизерија беше Баерн тоа време,ама чика Робен ги редеше све по ред.

Дали има еден лани од Баерн фан клуб што рече дека ќе изгубиме против Барса ? :coffee:

Против статистика и рекорди против не се оди,ама што знаеш.Муабетот ми е минатата сезона велевте 98.3% многу вие се дигате,ќе ве спушти овој оној,и лани Барса беше појака и на крај зедоа Баерн ЛШ .Штама беше .Честито-фала,честито-ок,честито-благодариме.:icon_mrgr::icon_mrgr:Повеќе ми беше незгодно што може да се случува тука ако тепаше дружината на Клоп.

Вечен оптимист што постови сакаш да пишува ? Абе јаки се,не се знае ?
Ги победуваме и тоа е тоа.

А што ќе се деси тоа е друго.

Победивте и се пласиравте 1/4 ама ова не ни беше нешто посебно.Сум рекол и признавам дека до моментов нема појака Барса од таа 2008-2011.Ова од 2011 натаму е боранија.Ама како што гледам ти си радосен очигледно и за ланското достигнување ,стигнавте полуфинале,сепак успех е тоа.Нема разлика што беше 0-7,нон стоп сте во завршницата.
Такви беа околностите лани, имавме проблем со тренерот, пола сезона изигравме без тренер, немаше мотивација кај играчите. А и искрено истиот тим игра многу време, заситени се веќе некако, мора да се смени нешто. Ја не викам дека моментално Баерн не е класа за Барса, ама вие праите како Барса да е Интер сеа :D

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.229
Поени од реакции
7.319
Баварци, дај бе културно одебете! Сите се сложуваат дека премногу замарате.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.751
Поени од реакции
22.967
Имаше такви фанови и на Барселона, некаде 2009та, 2010та се појавија. Сега, малку се стабилизиравме. Лошата сезона од лани добро ни дојде, сите падобранци го напуштија клубот. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom