UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тешка работа. Во последните 5-6 години освоени 3 пати ЛШ. И нонстоп до 1/2 финале. Баерн 2 пати елиминиран од Барса , последниот пат на Камп Ноу ви игравме 4-1 , во Германија беше 1-1 мислам. Факт е дека тимот го направивте последните 3 сезони , пред тоа не памтам фанови на Баерн на форумот.
Абе и мене не ми се свиѓа тоа курчење ама за разлика од фановите на Баерн кои се курчат дека се најјаки што е нормално и реално вие се курчевте како сте го измислиле фудбалот, како сте најјаката екипа што некогаш играла фудбал бла бла...

А и грешка си дека нема фанови на Баерн има премногу.
А и за Интер сум, Баерн ми е симпатичен тим, навивам за нив во Бундес.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Фурајте се и двете страни до небо, оние најтивките се најопасни.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Пошто форумов е мерило за тоа кој тим колку фанови има или имал.
Форумов не е мерило, ама зборам за истиве фанови пред 4-5 години дека никаде ги немаше, а сеа се курчат.

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Фурајте се и двете страни до небо, оние најтивките се најопасни.
ПСЖ ? :pos:

Тешка работа. Во последните 5-6 години освоени 3 пати ЛШ. И нонстоп до 1/2 финале. Баерн 2 пати елиминиран од Барса , последниот пат на Камп Ноу ви игравме 4-1 , во Германија беше 1-1 мислам. Факт е дека тимот го направивте последните 3 сезони , пред тоа не памтам фанови на Баерн на форумот.
Еднаш не елиминиравте само. Слабо стојш со меморија а и со математика. 2006та беше пред 8 години.
И тимот го прават веќе повеќе од 6-7 години кога одлучија јадрото на тимот да се Рибери, Швајни и Лам. А и од Крос имаа големи очекувања да биде еден од главните играчи уште кога УЕФА игравме и имаше 18 години. Другото се беше дел по дел составувано. Последните 3 сезони се гледаат резултатите.

P

pepito*

Гостин
Дрн дрн се коментариве, Баерн малку навивачи имале порано сега имале повеќе. Претежно истите се, само Торпедо им го нема тој стандардно си менуваше клуб. Ретко некој да ја пофали играта на играчите на Барса сите беа на ниво, најглупо ми е на форумов што секогаш главниот муабет е за судиите после утакмица.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Сеа да не испадне дека се мирни душички (kako MESSI hehe) другариве, еве:

Most red-carded opponents in Champions League: [25] BARCELONA [18] Arsenal [17] Bayern Munich

Доминација !!! :icon_lol:

а и да им заштедам на цитати, еве и ова:

Most penalties awarded in Champions League: [36] BARCELONA [35] Real Madrid [26] Bayern Munich :X3:

M

Mario Gómez

Гостин
Дрн дрн се коментариве, Баерн малку навивачи имале порано сега имале повеќе. Претежно истите се, само Торпедо им го нема тој стандардно си менуваше клуб. Ретко некој да ја пофали играта на играчите на Барса сите беа на ниво, најглупо ми е на форумов што секогаш главниот муабет е за судиите после утакмица.
Супер изигравте. Сано сокови за вас. :D

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Форумов не е мерило, ама зборам за истиве фанови пред 4-5 години дека никаде ги немаше, а сеа се курчат.
Абе секогаш е така со сите. Најјак си, курчи се, има зошто. Те спуштаат на земја по некое време, што е и нормално, јадиш ремет одреден период и се заборава полека сето тоа, па некои нови почнале да се курчат. И така се врти тркалото. Одсекогаш било така, не само овде и не само за фудбал. ;)

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
И да не заборавам, му признавам на Елнињо за Пелегрини. Иако не гледав вечерва фудбал, тоа што го прочитав овде доволно е да сменам мислење.....Засега. Има реванш. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom