Затоа што го играше Демикелис во средина затоа беа декласирани не за нешто друго, е сеа ако пак го стави Демикелис дефинитивно нешто му фали на Пелегрини, исто како што не тргна по 4 гол со дуелот со Баерн.Мене многу ме занима утрешниот дуел меѓу Барса и Сити, да видам како Сити ќе реагира на пресингот на Барса. До сега Сити лошо реагираше на екипи што играат висок пресинг и кои може максимално да трчаат во текот на сите 90 минути. Со Челзи беа декласирани, не според резултатот него според играта, со Баерн и според резултатот и според играта... Ќе видиме како ќе оди со Барса, јас не би ги отпишал Сити али сепак типувам на Барса во овој двомеч.
ПСЖ очекувам лесно да го пројде Леверкузен, и ве молам не го потценувајте Блан, одличен тренер е.
Да, очекувам у вторава фаза да играат многу подобро од групата и Дортмунд да има сериозни проблем со нив.Најпотценети ЗЕНИТ? Изгубија 4-1 од Австрија Виена и им се посреќи што Порто или Виена беа зад нив.
Малага со факинг арапи како финансиери. Плус не играше полуфинале со Малага, ваљда мислиш на Виљареал.Изгледа дека субјективноста не ти дава да бидеш објективен.
Лига со факинг Бордо = полуфинале ЛШ со факинг Малага.
Не дека го преценувам Пелегрини, ама дека е добар тренер, добар е.
Аха, а ПСЖ кое место е на табела во Франција?Пелегрини >>>>>>>>>>>>>>>>>>Блан
Резултатите на Сити го говорат тоа.
Зенит има јака екипа али џабе ти е кога од пријателски директно одиш во нокаут фаза.Се немаат ни загреано како што треба.Да, очекувам у вторава фаза да играат многу подобро од групата и Дортмунд да има сериозни проблем со нив.
Малага со факинг арапи како финансиери. Плус не играше полуфинале со Малага, ваљда мислиш на Виљареал.Тој успех не му го негирам иако и таму му се погодија грото јаки играчи во страшна форма. Добар тренер е, но ништо повеќе, затоа реков дека е преценет, бидејќи го рамнат/рамните со врвни тренери. Уште подобра паралела, Пелегрини = Манчини.
Аха, а ПСЖ кое место е на табела во Франција?![]()
Епа тогаш и Пелегрини >>> Пеп, пошто вториов игра во one man лига?Зенит има јака екипа али џабе ти е кога од пријателски директно одиш во нокаут фаза.Се немаат ни загреано како што треба.
Како викате,Баерн игра во Баерн Лига,а ПСЖ игра во ...
ПСЖ отпадна од купот на домашен терен ти текнува?
Кај Сити се е отворено.Карлинг купот нивен е,во лигата и ФА купот во доста добра положба се.ЛШ со Барса,не се фаворити,не се аутсајдери.
Шо ви згреши Пелегрини во Реал па да го деградирате толку?Епа тогаш и Пелегрини >>> Пеп, пошто вториов игра во one man лига?Не викам дека француската лига е појака од англиската, далеку од тоа, ама не е и толку наивна. И Манчини освои со Сити ама не остави никаков белег, истото го мислам и за Пелегрини, нема Х-фактор, нема свој стил со кој е препознатлив...
Абе ме боли стапов за Пелегрини и Сити,ама резултатите му се топ моментално.Што сакаш збори за Пелегрини ,ама моментално Сити постана екипа под негово раководство.Направи стабилна екипа,малце проблемот со Агуеро ги мачи.Подобар од Манчини секако.Тој само се расфрлаше со пари,му дојде интересно и купуваше што му идеше на сон.Епа тогаш и Пелегрини >>> Пеп, пошто вториов игра во one man лига?Не викам дека француската лига е појака од англиската, далеку од тоа, ама не е и толку наивна. И Манчини освои со Сити ама не остави никаков белег, истото го мислам и за Пелегрини, нема Х-фактор, нема свој стил со кој е препознатлив...
E ova nikako ne go sfakjam, ne beshe nishto posebno da, ama ne ni izgubi 5-0 od Barca.Шо ви згреши Пелегрини во Реал па да го деградирате толку?![]()
Забораваш дека последниот меч во првенството Зенит го играше на 6 Декември а следниот е на 9 Март , долга пауза имаат во Русија , изиграа 5-6 пријателски за овој период и не ми изгледаат дека би биле во натпреварувачка форма во овој дел на годината.Да, очекувам у вторава фаза да играат многу подобро од групата и Дортмунд да има сериозни проблем со нив.
И Шахтар Донецк исто лани влегоа со Дортмунд во 1/8 финалето без многу утакмици, и видовме шо се деси. Не беа тие Шахтар од групите.Забораваш дека последниот меч во првенството Зенит го играше на 6 Декември а следниот е на 9 Март , долга пауза имаат во Русија , изиграа 5-6 пријателски за овој период и не ми изгледаат дека би биле во натпреварувачка форма во овој дел на годината.
Ова беше наменето повеќе за другиве стручнаци.Ништо па ти, па. Ко да не ме знајш. Читај меѓу редој малце)))))))))))))))
Муабетот не е дебилен, дебилно ти е мислењето за НЕГЛЕДАН натпреварОва беше наменето повеќе за другиве стручнаци.
Него кои дебилни муабети читам.Значи само кога победува Баерн тогаш играт со сите сили,а можеби и тогаш нр.