Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Навлезе во тотално непотребни муабети, и зошто, о зошто таа реченица “дефинирај убавина“. :nesum:
Мислам дека е многу јасно за што зборуваме тука, прво тоа е физичката привлечност и не се противам на твоите широки објаснувања за неа. Да, во различни делови е различно доживена, во различни историски периоди била различно препознаена, но, без разлика на сето тоа, убавиот човек во средината каде важи за убав, има привилегии. И заради нив, важат правилата од претходниот мој пост.
Твојата реченица “ просечност за некого е премија“ ја прифаќам, ама за некого и очајот е доволен, индивидуализмот во размислувањето е невозможно да се побие, и на муабетот “секој си има свое мислење“ никој не може да се противи. Јас сведочам, дека убавите луѓе по дифолт имаат негативна страна, интелектуална, емотивна, кој ги знае, а грдите луѓе сведочат сами за себе, наше е само да имаме сила и трпение да ја откриеме нивната убава страна која несомнено ја имаат.
Мене лично, просечноста не ме задоволува, мирна е, рамна е, веројатно како мене. Ми треба некој да ме бранува, кога ќе се разбуди на сплавот да скокне на едната страна и да направи хаос.![]()
И покрај сите вицеви за русокосите, споредби на убавината интелигенцијата сo форма и содржина, денеска се погласно се промовира паролата дека Убавината не е површна и површинска.
Убавината оди подлабоко од тоа затоа што прави да се чувствуваме убаво.
Нашата убавината ни дава чувство на самодоверба која е неопходна за да се опстане во овој свет.
Сепак, не е секој роден убав, нели?
значи,според мене убавината е индивидуална,зависи од кој аспект ја гледате.

Поентата е во тоа колку тој е свесен за својата убавина![]()
)Точно.Иако е убавината минлива, внатрешната убавина counts, подобро паметен место убав, бла бла..
..би дал бубрег за надпросечна убавина. Еднаш се живее.![]()

Па ако е свесна дека си е убава зошто тоа да го прикрива и негира?[/b] Ааа ја нема веќе циганката да те фали па мора самата да си се фалиш.:nesum::smir:
Па ако е свесна дека си е убава зошто тоа да го прикрива и негира?