- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Безпари проблемите се поголеми.
Педерите се сидаши, сите евреи се богати и скржави, ќе го изгубиш семејството во обид да ги задржиш парите, интелигенцијата те води кон самоуништување.. whoa whoa.. кога ги набројував генерализирањата, второто болдирано ме насмеа.. и грдите се сексаат!!! Исти филинг е сексот, really.
Зборуваш као имањето предности во ова црно секојдневие, имајќи избор или макар опција за истиот, ти го отежнува животот? Right. Mислам, како што ја постави цела таа идеологија изгледа правилно, но со опцијата за избор аналогно со неколку паметно донесени избори можеш да си го средиш животот да ти е мед. Без надворешната убавина ја немаш таа шанса.
wot, многу плиток муабетов ти е. Сите претседатели на големи корпорации го живеат животот во својата работна соба посветувајќи се исклучиво на работата. Сите манекенки посегнуваат кон дрога од немоќ да го скротат егото и барајќи секојдневна нова стимулација за истото, а за интелигенцијата, па хуа хуа ту тајмс, али факт е дека тие луѓе знаат да ја преминат линијата од генијалноста кон лудилото нели? Значи, со ниту едно од овие нешта не е лесно да се манипулира успешно а примери можеш и ти, ама јас секогаш ќе ти најдам пример плус да напишам. Суштината на муабетот извади ја.
Тие избори кои ги спомнуваш тешко се донесуваат. Секогаш ќе згрешиш колку и да се трудиш. Предноста на едно поле ти создава негатива на друго, и тоа е непобивлив факт, на тој закон почива природата.
што знам убаво е мене ми се нашла убавината на факс хахахаха и се допаѓав на една професорка и асистенка па со асистенката идев и на кафица па без учење добив добри оцени way not