Chapstick
Сам свој психолог
Филмо го имам гледано не ми е ништо посебно а книгите немам ги читано а и не сум во план да ги читам не ме привлекува таа приказна за вампирите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи не е до филмот туку до актерот е
Па да во право си до тин шемата а све почна од Хари Потердо тинејџерска шема е потоа сето другото си оди само по себе,не во ред е филмот вистина ама со сето тоа не знам како да го наречам навлегување во филмот ми стана и одбивен и не го гледав а помалку да ја прочитам книгата, а филмот некако и емо ми такви корени ми влечи тоа ти е причина плус за да не го гледам
Па да во право си до тин шемата а све почна од Хари Потер
Можеби и мене не ми се допаѓа Хари Потер,па никому ништо. Ако твоето чувство за „квалитет“ е поразлично од другите, тоа не значи дека си попаметен од останатите на кои им се допаѓа Самрак. И твоето „no hard feeling“ воопшто ништо не менува.
Edit> Наменето за Potter.
За Harry. То грнчару потполно се согласувам со тебе и јас ги имам прочитано сите делови и мислам дека не се нешто посебно, му доаѓа нешто како шпанска серија со вампири. Но секој си има различен вкус за овие работи поготово девојчињата кои буквално се лупаат од земја на филмот и книгите. Без навреда но мислам дека постојат многу подобри љубовни и\или книги со вампири од "Самрак".
Можеби и мене не ми се допаѓа Хари Потер,па никому ништо. Ако твоето чувство за „квалитет“ е поразлично од другите, тоа не значи дека си попаметен од останатите на кои им се допаѓа Самрак. И твоето „no hard feeling“ воопшто ништо не менува.
Edit> Наменето за Potter.
Моето чувство за квалитет не е развиено само од Хари Потер, туку од големите класици како што се Шекспир, Достоевски, Толстој, сестрите Бронте, Остин, Балзак, Шели, Редклиф и многу многу многу други квалитетни имиња (ако воопшто знаеш кои се). А што се однесува за Хари Потер, преводите на делото на латински и старогрчки можат да се споредат со „Илијадата“ или „Одисеја“ и дека е најдоброто напишано дело во историјата на модерната литература. Што уште, седмиот и последен дел од Хари Потер серијалот е најпродавана книга во историјата, со 16 милиони примероци во првите 24 часа само во САД, додека последниот дел вашиот „уважен“ серијал Самрак беше продаден во 1.3 милиони примероци во првите 24 часа, на глобално ниво. Статистиката зборува се. И дали навистина треба да споменам дека секој ден на продадени Хари Потер книги по просек се зголемува за 5000 примероци дневно?
Поздрави!![]()
Моето чувство за квалитет не е развиено само од Хари Потер, туку од големите класици како што се Шекспир, Достоевски, Толстој, сестрите Бронте, Остин, Балзак, Шели, Редклиф и многу многу многу други квалитетни имиња (ако воопшто знаеш кои се). А што се однесува за Хари Потер, преводите на делото на латински и старогрчки можат да се споредат со „Илијадата“ или „Одисеја“ и дека е најдоброто напишано дело во историјата на модерната литература. Што уште, седмиот и последен дел од Хари Потер серијалот е најпродавана книга во историјата, со 16 милиони примероци во првите 24 часа само во САД, додека последниот дел вашиот „уважен“ серијал Самрак беше продаден во 1.3 милиони примероци во првите 24 часа, на глобално ниво. Статистиката зборува се. И дали навистина треба да споменам дека секој ден на продадени Хари Потер книги по просек се зголемува за 5000 примероци дневно?
Поздрави!![]()