Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би разгледал понуда, да....мада има и други работи освен плата....^А ти не би заминал за дупло повеќе, како што самиот напиша
Ова како лично да си разговарал со нив ? Мада збунувачки е - или биле избркани или си заминале сами поради притисок. По мои информации, не се само 2 туку повеќе вработени од 24Вести. Останува чудно, како што ми кажуваа - што никој пример од Сител не заминал, а таму биле поотепани со плата ?Јас реков дека двајцата уредници беа избркани од 24 вести ама Мистер Но нема коментар. Двајцата си отидоа заради како што рекоа притисоци.
Како ТВ консумент, ме радува нова телевизија за која препоставувам дека ќе понуди нешто ново и подобро.Сега да се вратиме на ТВ Нова .
Би разгледал понуда, да....мада има и други работи освен плата....
Ова како лично да си разговарал со нив ? Мада збунувачки е - или биле избркани или си заминале сами поради притисок. По мои информации, не се само 2 туку повеќе вработени од 24Вести. Останува чудно, како што ми кажуваа - што никој пример од Сител не заминал, а таму биле поотепани со плата ?
Како ТВ консумент, ме радува нова телевизија за која препоставувам дека ќе понуди нешто ново и подобро.
Како граѓанин, едвај чекам да видам колку пари од буџетот ќе се префлат за владини реклами....
.
Слушнав и јас но како човек однадвор ке биде за подобни лица да се вработуваат а ништп чудно и со емисијата да се префрли[DOUBLEPOST=1454452740][/DOUBLEPOST]Слушнав дека можеби Миленко ќе им бил уредник.Сега не знам дали официјално или од сенка ќе раководел.
Имаат некои технички грешки, и секако забуни кај новиве млади водители, ама се надевам дека од наредната недела или најдоцна наредниот месец ќе ги надминат и отстранат тие пропусти.
Ова е класично наменска телевизија. Кога ќе видите “кој“ ја отвара, треба да е јасно кој стои позади тоа.
Како што имам информации, собираат кадар , и новинари и технички, од 24Вести и Телма со нудење на дупло ( буквално ! ) повисоки плати, со цел ослабување на овие телевизии....
Водителка беше една од Алфа телевизија порано на утринска беше таму но името не и го знам.Денес гледам цело време некој проблеми имаат. Во спортските вести некој од прилозите ги пуштија без звук, некогаш на лентата која е наменета за да го пишува името на известувачот и оној кој дава изјава воопшто и не го користат т.е не пишуваат име и презиме. Бидејќи цело време има уклучувања и од Скајп па и таму има проблеми не можат да се слушнат.50÷ се млади да не кажам дечурлана од околу 20 години. Многу неискусни примија тоа ме чуди за тв која навестуваше јак старт.
Анита Петровска и Гоце Михајловски од 24 Вести не сум знаел дека се блиски до ВМРО и дека се послаб кадар. Ме интересира кој е тој јак кадар од Телма што одбил? Лупевска? Или можда Панта Џамбазов? Остај ја телевизијата нека си функционира па ќе видиме што ќе биде. Сега за сега се океј.
Добро според твоите критериуми не постои објективен новинар. Нормално е да имаат некои лични ставови, но битно е да не им влијае тоа на работата. Кај овие двајца што ги спомнуваш не сум приметил.Анита точно е дека не стриктно кон десно, но е натаму кај што плаќаат значи далеку од новинар туку класичен одработувач, а за Гоце ако не си знаел тој е вмро уште од Вечер, па А1 кога го донесоа Груевски на власт, па и во 24вести каде му се случи Пуч кога проба да глуми неутралец во интервјуто со Заев...