M
MrzaRules
Гостин
Па ништо чудно, ако има втора па и трета сезона од серијата....Море дан ја затекнат и внуците![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па ништо чудно, ако има втора па и трета сезона од серијата....Море дан ја затекнат и внуците![]()
и англиски , американски серии видовме доста сега турските више отапеа , јас чекам серии од некоја нова држава пример од северна кореја сакам да видам
Абе аман....
![]()
Го видов "промово" на Канал5 и последнава серија што е околу 23:00 е Доктори.Претпоставувам дека е нешто во стилот на ДокторХаус,Вовед во анатомија,Греј...итн.После турски римејк на Очајни домаќинки само уште ова ни фалеше турски доктор Хаус,Д-р.Онур.Очај,кич и глуп народ.
Ме потсети на баба ми.Моментот кога баба ми се соживува. Па добро бе оваа старава како не и е срам и го направи пекол животот на оваа малечкава невеста, ѓубре едно проклето. А она пак(невестава) види ја што убава е леле срцка. Или па тоа некое дете. Леле какво е абе сонце мало да го гушкаш, тоа обравчињата како облачиња му се, ех што дете ќе беше мила фацка.
Ма немој бре бабо жити се мене вака не си ми викала мал кога бев
Музиката е врв, кога е неизвесно рокаат тапани како некое Афричко племе, а кога некој ќе дае шамар се слушаат звуци на плескање, како некој матрикс ефекти. И на крај секако сиромашната 699 епизоди трпи замарање а во 700-тата добива се што некад сакала во животот.
Еве го моментот
![]()