Турски / Индиски / Шпански и останати „Ш“ серии - тема само за хејтери!

• Креатор на темата Креатор на темата Io Sono Interista
  • Време на започнување Време на започнување
Се почна со Шехерезад а арни си беа шпанскиве серии барем ќе видевме некоја тетка саглам. Најглупа серија дефинитивно ми е „Долина на волците“, можда урна рекорди во најдолго снимана сцена со пукање, пушки и пиштоли врчат 15 минути а никој да смени куршуми. Полат е комбинација од 10xЏејмс Бонд и 5xРамбо, за него само базука иначе не умира од куршум. A индискиве серии се тешки лајнарии цела епизода е за снаата која го футнала ручекот:гомце::гомце::гомце: и бил многу солен па мора со сецкање на камерата да се снимат емоциите и фаците на сите членови од циганското семејство и тоа трае отприлика 20тина минути. Ни го отупија народов до тука и назад :facepalm:. Дома сум невидлив кога има некоја ваква серија и треба да сум нон стоп на mute. :mad::mad::mad::mad::mad:

и англиски , американски серии видовме доста сега турските више отапеа , јас чекам серии од некоја нова држава пример од северна кореја сакам да видам

и англиски , американски серии видовме доста сега турските више отапеа , јас чекам серии од некоја нова држава пример од северна кореја сакам да видам

Имаше некоја од тој крај - кинеска, јапонска ли беше, којзнае... Нека дадат нешто поегзотично, на пр. нешто од Зимбабве или од Брегот на Слоновата Коска.

Абе аман....

550306_454735817932176_1706848033_n.jpg

Абе аман....

550306_454735817932176_1706848033_n.jpg

Така веднаш ќе заврши серијата. А може пред врата стои злобната свекрва и не и дозволува да се качи во возот? А може и Ѓуптинот да се симне ако толку ја сака.

Го видов "промово" на Канал5 и последнава серија што е околу 23:00 е Доктори.Претпоставувам дека е нешто во стилот на ДокторХаус,Вовед во анатомија,Греј...итн.После турски римејк на Очајни домаќинки само уште ова ни фалеше турски доктор Хаус,Д-р.Онур.Очај,кич и глуп народ.

Јас на гости пред некој ден (телевизорот си блаботеше во позадина) ја загледав оваа, на Канал 5 плус иде мислам, и искрено, најмногу се загледав затоа што не е синхронизирана. Не знам во целост каква е, ама вака ми се виде најОК од се до сега. Деф. е турска верзија на Хаус, ама кога ќе видиш и америве имаат 20 серии докторски ;)
Не сум гледала друга епизода, ама таа беше ОК. :)

И квиз измислија за туркиш сериите. Сеа Сител да не бидат покусо ќе измислат квиз пак за Индиски серии како Банбини.

Моментот кога баба ми се соживува. Па добро бе оваа старава како не и е срам и го направи пекол животот на оваа малечкава невеста, ѓубре едно проклето. А она пак(невестава) види ја што убава е леле срцка. Или па тоа некое дете. Леле какво е абе сонце мало да го гушкаш, тоа обравчињата како облачиња му се, ех што дете ќе беше мила фацка.:sick:

Ма немој бре бабо жити се мене вака не си ми викала мал кога бев :unsure:

Музиката е врв, кога е неизвесно рокаат тапани како некое Афричко племе, а кога некој ќе дае шамар се слушаат звуци на плескање, како некој матрикс ефекти. И на крај секако сиромашната 699 епизоди трпи замарање а во 700-тата добива се што некад сакала во животот.
Еве го моментот
spanske-umotvorine.jpg
Ме потсети на баба ми.
Ауу пусти го убија овој.
90 години имаше старата мислеше стварно умираат на телевизија :pos:

Се родивме со Шпански серии, пораснавме со индиските банбини и слично, ќе си умреме со мегапопуларните турски серии.

"Наскоро уште една серија од редот на најдобрите"

ФАК ФАК ФАК ФАК ФАК ШИТ ШИТ ШИТ.

Имаат ли крај ?!?!?

Па еден може да биде најдобар. Како е ова возможно Канал 5 дава 10 серии, Сител дава 10 серии своевремено и А1 даваа 5 серии и сите се најдобри? Која е поентата на зборот "најдобар" во тој случај?

You keep using that word, I do not think it means what you think it means.

И јас сум најдобар и најсупешен. Јас сум еден од најдобрите и најуспешни 10милијарди суштества на УНИВЕРЗУМОТ !!!! НАСКОРО ВО ВАШИТЕ ДОМОВИ !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom