Turkish Airlines Euroleague 2023/24

Кои тимови ќе стигнат до четвртфиналето (максимум 8 можни одговори)?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што ви реков контра да играте на тоа што пишав :D

Прејаки у пм. Ги посраа. Брутално. Машинерија сезонава. Богами посебна лига се. Реков Пао ќе им замрси сметки, али после 27-10 четвртина. Мало сутра. Ај Партизан тамам да сменам, и таму има паѓа баскет.
Zamina i taa u 3/4 :D
Автоматски споено мислење:

Efes bez 8 igraci, dve pobedi po red. Larkin beast mode, i Erdem Can dobro raboti tamu.

Само да го поздравам Харалд и да го подсетам дека правите мачиња во вода се фрлаат. :))))))

Kaкви само две утакмици Господ Боже, фала ти што го сакам Партизан.

Со Монако бев на раб да добијам инфаркт. Ме изнервираа што се коцкаа кога го пуштија Џејмс да испрати клач шут. Продолжението го гледав на телефон, бидејќи брзав за на работа. Атмосферата не беше нешто, ама битно ја добивме.

А вчера? Вчера дефинитивно Гробарите ја свртеа утакмицата и уште еден доказ дека се ветер во грб на играчите. Како само летаа по терен, овие од Милано кутрите се изгубија. Топло посакувам сите да ја осетите атмосферата од вчера, мислам дека подобра, т. е. сигурен сум дека беше само на мајсторката лани во АБА. Оние мажоретките неколку пати тргнаа да играат, ама останаа назад, затоа што навивањето не престануваше.

Еве го моментот кога се се смени.

https://twitter.com/reflektorsport/status/1733058485527437810?t=OcQA4PHzB4_PI9h5IBE9gA&s=19

Едноставно пак ке кажам, ке бидам досаден како папагал. Не го отпишувајте тимот чиј тренер е Жоц Обрадовиќ и чии навивачи се најдобри на светот.

Koja e fintata so Kemba Walker, cela sezona samo po 10 minuti na utakmica igra... da ne go cuvaat za vo playoff ?

Koja e fintata so Kemba Walker, cela sezona samo po 10 minuti na utakmica igra... da ne go cuvaat za vo playoff ?
dogovorot mu e samo evroliga da igra. francuska liga ne igra voopsto. verovatno toa mu e dozvolena minutaza od doktorski tim, moja pretpostavka. teshko da fati nekoja pojaka forma so igranje ednas nedelno.

Дај кажи достапен добар тренер?
ne mi e tolku fokusot na koi treneri gi ima vo momentov, iako bi go izbral trinkieri pred ovoj, posebno sho ja odbi prvata ponuda, pa napnal pretsedatelot i mu dale vtora ponuda.

djordjevic go izbrkaa prebrzo, kokoshkov i taka i taka, itudis ne bev golem fan uste od start. ovoj pomoshnik sho beshe kaj niv erdem can, sega vo efes, gi pobedi ponedelnikot so 3 igraci ostanati zdravi od regularnite.

ima dosta zamerki za sportskiot direktor, a i transferite ne im se bash so nekoj jasen koncept. i sigurno deka sharas kje ostane na ovoj roster, kje imaat promeni vo prva prilika.

ne ocekuvam premnogu od niv sezonava.

Дозиер влезе во шема за Партизан.
Дури и Камински играше одлично пред да се повреди.

Кабокло исто така погодок.

Треба само одбраната да ја средат, ама со оглед дека и минатата година играа ваков баскет со висок број на поени, нема

Одлична работа на Партизан. До сега во поразите беа тесни резултати. Мала замерка е што се посраа со Баерн и Басконија. Тука можеа да добијат и са котираат уште повисоко на табелата. Секако не се Реал или Пао.

А и да. Обрадович, господин, доктор професор на кошарката.

Нека пуши сега Миротич комотно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom