Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zamina i taa u 3/4Прејаки у пм. Ги посраа. Брутално. Машинерија сезонава. Богами посебна лига се. Реков Пао ќе им замрси сметки, али после 27-10 четвртина. Мало сутра. Ај Партизан тамам да сменам, и таму има паѓа баскет.

Zamina i taa u 3/4
Автоматски споено мислење:
Efes bez 8 igraci, dve pobedi po red. Larkin beast mode, i Erdem Can dobro raboti tamu.

Zamina i taa u 3/4
Автоматски споено мислење:
Efes bez 8 igraci, dve pobedi po red. Larkin beast mode, i Erdem Can dobro raboti tamu.
)))))dogovorot mu e samo evroliga da igra. francuska liga ne igra voopsto. verovatno toa mu e dozvolena minutaza od doktorski tim, moja pretpostavka. teshko da fati nekoja pojaka forma so igranje ednas nedelno.Koja e fintata so Kemba Walker, cela sezona samo po 10 minuti na utakmica igra... da ne go cuvaat za vo playoff ?
www.eurohoops.net

Дај кажи достапен добар тренер?![]()
Sarunas Jasikevicius to replace Dimitris Itoudis in Fenerbahce
The Lithuanian head coach will come back to the blue-and-yellow side of Istanbulwww.eurohoops.net
Fener tone li tone
Sekoj nareden izbor za trener im e polosh od prethodniot.
ne mi e tolku fokusot na koi treneri gi ima vo momentov, iako bi go izbral trinkieri pred ovoj, posebno sho ja odbi prvata ponuda, pa napnal pretsedatelot i mu dale vtora ponuda.Дај кажи достапен добар тренер?