Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neka propadne Evroliga i raat, povrakjanici od "organizacija".Касно им текна ,со прва победа на гости после 18 кола ништо не прават.Следно коло е со Партизан,лагано ја губат утакмицата со +10 коша.Лазиќ Бранко!
Страшен меч изигра денеска. Конечно и Зведа со победа у гости.
У нивна сала да изгубат +10?Касно им текна ,со прва победа на гости после 18 кола ништо не прават.Следно коло е со Партизан,лагано ја губат утакмицата со +10 коша.
Немам симпатии ни кон едните ни другите,а ЕЛ не пратам многу ,ама по тоа што читам од портали многу е вложено во Звезда и е без резултат,Партизан како што гледам е константен и далеку подобар.Плус за Звезда е само домашната публика ,се друго е во полза на Партизан.У нивна сала да изгубат +10?
Во право си бил да ти кажам право.Немам симпатии ни кон едните ни другите,а ЕЛ не пратам многу ,ама по тоа што читам од портали многу е вложено во Звезда и е без резултат,Партизан како што гледам е константен и далеку подобар.Плус за Звезда е само домашната публика ,се друго е во полза на Партизан.
Патем Обрадович од времето е врвен тренер.

18+,утакмица требаше после полноќ да иде на тв.Жејко уште румен се буди сабајле од сексот што му го дадоа,тешко иде опоравак денес ако не тепаат ќе има шлакање.uste gi sumirame vpecatocite od sletot sto go napravija navivacite na kkzcdivatelekomivololaribar,zatoa ne go komentirame sexot, odnosno koj moze da mu zabrani na fmp da se vika kako saka,na site rezimski televizii odese letokot nivo 400 beli maici, nivo 200 crveni, nemoj nekoj da go spomnal golemiot gospodar, ceracemo se jos......
Ме заболе за србите, кажав за ебењето што им го дадоа на партизанките дека по медиуми се јачаа многу.nemas simpatii ni kon edni ni kon drugi i ne pratis mnogu EL, ama cuci vo tebe skrien ciganin, fali uste Vujosevic da go spomnes i da potvrdis deceniska frustracija...