Turkish Airlines Euroleague 2023/24

Кои тимови ќе стигнат до четвртфиналето (максимум 8 можни одговори)?

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Messina dogovor do 26ta, kosharkarski Rafa Benitez :ROFLMAO: Pola timovi za 3-4 porazi menjaat trener, ovie ne znaat kaj teraat ni vo Italija, prodolzen dogovor i go spremaat za pretsedatel.

Пре би го назвал Мурињо, оти човекот има четири титули во Евролигата и јбг после првиот мандат во ЦСКА све је постало пепео и дим.

Среќа не беше судија Јавор, до полноќ ке траеше натпреварот.

Го играв ПАО на 3 квота во живо со Партизан. Така да играјте контра мене :LOL:
Ne sakam da se zamaram za klagja na Pao Real, najdobra utakmica sezonava bez konkurencija. Neka odat so dve prodolzenia :D

Ne sakam da se zamaram za klagja na Pao Real, najdobra utakmica sezonava bez konkurencija. Neka odat so dve prodolzenia :D
Не бе ова моево е на максбет 5 евра. Не сум од коцкарите, онака само убава квота ми се гледа.

Не бе ова моево е на максбет 5 евра. Не сум од коцкарите, онака само убава квота ми се гледа.
5 ili 500e, ne e isto koga imas nesto staveno i koga gledas na relax (barem za mene e taka).
Inaku dobar tip e Pao na 3 kvota, izramneti se, i dvete imaat klupa, treba da ima mela do kraj.

Ги пеплосаа во трета. Ептен им оди шутот на Реал.

Brutalni se. Neka gi pratat NBA da igraat, drugite neka se borat za vtoro mesto :ROFLMAO:
So Chus Mateo, slabiot trener :D
Прејаки у пм. Ги посраа. Брутално. Машинерија сезонава. Богами посебна лига се. Реков Пао ќе им замрси сметки, али после 27-10 четвртина. Мало сутра. Ај Партизан тамам да сменам, и таму има паѓа баскет.

Slukas kapiten na Pao, a se pomala minutaza sprema Vildoza i Grant. Ne izgleda bash genijalen transferot od letoto sega za sega :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom