Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука ќе ти одговорам на прашањето. Секако, коментарот ќе биде полн со спојлери.Ја прочита до крај?
Кажи крајот како ти се допадна.
Неочекуван.![]()
Фицек го имам, и фалат уште две, ми ја препорача и Гарднер, па ќе си ја земам и "Фати ме" чисто за дегустација. Мора малку да ги помешам картите, а ова се непознати води за мене (Сакам книги) кои со години ги бојкотирав.Зирни ја. <3
Фицек го имам, и фалат уште две, ми ја препорача и Гарднер, па ќе си ја земам и "Фати ме" чисто за дегустација. Мора малку да ги помешам картите, а ова се непознати води за мене (Сакам книги) кои со години ги бојкотирав.
Бонус: Во Стокомак за 179 ден ја има "Појадок кај Тифани" од Капоти.![]()
@Dumbledore @Guns N' Roses кои други книги ги има во стокомак и до кога трае акцијата?
@Dumbledore @Guns N' Roses кои други книги ги има во стокомак и до кога трае акцијата?
Мене матица ме исцеди последниве неколку акции кога беа. Мислам дека сè што беше на акција, а немав читано, сè купив и си стои сега на полица си чека ред да биде прочитано.Гледам дека @Dumbledore ти одговорил веќе.
Инаку и Подарок за сеќавање е добра.
Цените се супер.
Иако јас преферирам од книжарница да купувам кога не можам од Сакам книги.
Стокомак сега ме изненади со изборот.
Отсечен или така нешто е насловот на еден од филмовите. Поима немам по која книга е правен, ама ми текнува дека пишуваше по дело од Фицек.@Aceso за две книги има, Пакетот и Патник 23.
Трејлерите се....
Барав, не успеав.
Дури ме фрустрира истово.
Жената на прозорецот е добра, од Џилијан Флин.
Излезе и филм според книгата.![]()
Отсечен или така нешто е насловот на еден од филмовите. Поима немам по која книга е правен, ама ми текнува дека пишуваше по дело од Фицек.
Го гледав пред некое време на Синеманија каналот, проверувајте програма, може ќе го репризираат.
Пакетот и Патник 23.
За овие два знам.![]()
![]()
Cut Off (film) - Wikipedia
en.m.wikipedia.org
По македонскиве наслови не ми делува дека е адаптација на некоја од тие два наслови. А на Вики пишува дека е трета адаптација на негова книга.