Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најдобро одглумен е дефинитивно Velcoro. Класа над сите.
Сега сфаќам зошто сите кукаа како не чинела сезонава... па цела скоро заврши ни еден парне покажаа. Епизодава со оргии и одман најдобра е.
Пред да почне сезоната, а и во првите епизоди Вон и неговиот лик Френк мислев дека ќе биде досаден и невпечатлив. Сега сум на став дека овој лик е најдлабокиот и најдобро обработениот од сите, и најдобро одглумен исто така.
1. Веројатно некој од тие што доаѓале во таа “организацијата“ на татко и. Нели татко и' рече дека не сакал да биде строг како неговиот татко, па изгледа не внимавал многу на неа, и некој ја навел у шумата кога била мала и веројатно ја силувал или слично...На пример еве би сакал одговор на овие прашања:
1. Кој е човекот што ја однесол Безеридис во шумата, типот што во халуцинациите личече како Боб од Твин Пикс? И што всушност се случило со целата таа приказна?
2. Кој е црнецот што се појави пред Вудроу во тунелот? Тој детектив од '92 кој учествувал во аферата со дијамантите?
3. И за крај, зошто побогу се толку важни дијамантите? Овде би сакал ако некој веќе открил, а мене ми поминало низ прсти, да ми објасни зошто се се врти околу дијамантите.
Хех знам кој е убиецот
батето шо фотографираше на сетот за филм, таква беше финтата во првата сезона![]()
Кур да пушам ако не се работи за истата личност.2. Двете деца сираци кои ги спасиле во '92 мислам дека исто така играат клучна улога. Девојчето беше секретарката на Каспер што личеше како малку изгубена но што станува со машкото? На крајот на краиштата ништо чудно тој да биде фалконот што пукаше во Велкоро и што стои зад се ова.