True Blood

• Креатор на темата Креатор на темата igor108367
  • Време на започнување Време на започнување
Да ви се пофалам денеска ми стинга маичкава :)
426955_439460336087260_501987401_n.jpg

(сликава ја најдов на нет за да ви покажам за која маичка станува збор,во случај некој да мисли дека ова сум јас на сликата :LOL:

од 5-та сезона се појавуат епизодите на HBO OD (Макс ТВ) одма! денес на он дименд ја гледав 6 епизода (од 15 јули). со македонски превод и све (не дека ми треба мк превод). ама 2 дена по премиера у америка. ни даунлоад ни торент ни бутур. стисни дугме - џак на леџа!

п.с. иако имам макс тв не гледам баш многу (сателитска само) не знаев дека HBO во мк е исто топ како во US. баш ми е мило - фала богу више! се извинуем ако измислувам топла вода.

од 5-та сезона се појавуат епизодите на HBO OD (Макс ТВ) одма! денес на он дименд ја гледав 6 епизода (од 15 јули). со македонски превод и све (не дека ми треба мк превод). ама 2 дена по премиера у америка. ни даунлоад ни торент ни бутур. стисни дугме - џак на леџа!

п.с. иако имам макс тв не гледам баш многу (сателитска само) не знаев дека HBO во мк е исто топ како во US. баш ми е мило - фала богу више! се извинуем ако измислувам топла вода.
и jас истото го мислам :D HBO вреди за парите

Jа посраа дефинитивно .. па за 3 епизоди завршува сезоната, пак ли ќе завршат со cliffhanger?

Мои очекувања за краjот (SPOILER WARNING:
Расел, Саломе и сестра му на Ерик умираат, Бил, Суки и Ерик праат threesome како и Хоjт, Џеjсон и Џесика.
Шифтериве стандард, парење а Тара и Пам стануваат Геjл и Опра.)

Серијава е посрана од поодамна... Очекував дека враќањето на Расел ќе биде добро, ама разочaраа... многу.

Ја усраа и оваа серија али важно е да се има едно 10 сезони без разлика што се прикажува во нив.

Ја однесоа серијава у тешка говнарија. Се надевам не е неповратна ...

SPOILERS AHEAD! YOU HAVE BEEN WARNED...

На Бил, не знам кој кур му е, одеднаш заглави во некоја квази религиозна дилема и се разбуди во фанатичен born again freak of nature како сангвинистите. Ерик сега е моралната совест кој се обидува да ги врати и држи во разум Нора и Бил. Заглавен на "се обидува" mode. Не знам дали поради неговите ниски убедувачки способности, или дебилизмот кој се појави кај ликовиве, или HBO почна да ја усерува серијата преку своите сценаристи кои ја пишуваат. Бившиот шериф и жена му испаднаа masterminds позади нападите врз натприродњаците. Фабриките за tru-blood се бомбардирани, и секако, вампирите ги фаќа паника, и почнуваат да се хранат со луѓе (ама не половично, туку мора да ги убиваат до крај, нели? Сериозно HBO ???), Лафајет ми го направија педер-бајачка, има нов bad ass вампир кој сигурно ќе се појави во 6та сезона и со него ќе се занимаваат Суки, Џејсон и баграта самовили (нели, не можат да стојат на страна од вампири, фетиш им станаа изгледа....), Тери го гледа духот на мртвата иракиња која претходно му рече да си го убие пријателот, сега му вика да си го слуша срцето и што мисли дека е правилно да направи .... и он .... пука? Wait ..... what the fucking FUCK !!??/

Тара фала богу, иако и го сјебаа на сите можни начини ликот, се снаоѓа некако како вампирска кучка на Пам, али ете им доаѓа нов шериф место Ерик, некој emo/goth/metalhead вампир кој уште на први сусретја става на место Пам (ќе биде тешко гомно како нов лик у серијава овој, го мирисам уште од сега). Хојт, како што заврши последнава епизода се чини дека ќе умре (колку го усраа ликов, може и боље ќе биде само да почине). Џесика доби пуздер тепање од страна на радикалистите, преживеа, кука за Хојт, и пак за истото ова во присуство на Џејсон ... Знаеме што се случи последниот пат кога тие околности беа сретнати, зошто повторноооо ????

Алсид се пука со нова кучка, и го сјебаа од тепање кога треба да се избере нов лидер на чопорот волци, а демек во серијата важи за најјак врколак. И сериозно, ако ми ја убијат super-smart, super-funny, techie vampire girl следнава епизода, јас прекинувам да ја гледам серијава. Иако спореден лик, уште таа ми остана релативно несјебосана до даска. Уште тоа фали и да го искршам компјутеров.

Па и Роман ми го убија само после неколку епизоди ....

Ма ебете се во гз HBO! Oдам да гледам Spartacus јас.

Ја разбирам голотија, експлицитни сцени, навикнати сме од HBO, ама човечки полови органи?!? Начисто забегаа....
Дали си свесна дека едината причина поради која почнав да ја гледам серијава е баш поради тоа што имаше секс сцени онака експлицитни без садо мазо или пак у дизни стил едно љубење па скок следната сцена у кревет покриени како зборуваат.

Сега сум до 4 сезона ...

Ја разбирам голотија, експлицитни сцени, навикнати сме од HBO, ама човечки полови органи?!? Начисто забегаа....

C'mon, it wasn't even with a hard on :D ...

Имаше и во GOT неколку.

Инаку слабо некако, немаат креативност воопшто, до сега немаше ни една сцена да ти го крене барем малку адреналинот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom