Трошите ли многу време надвор?

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување
Аут сум појќе од пола ден. Ама, веќе ми се здосади секој ден на плажа, секој ден покрај езеро...бљак. Поубо Скопје ќе ми е :vozbud:

Се случува неколку дена последователно да се прибирам дома само за спиење (прашање и тоа дали:pos:), и после ден-два пауза, да не излезам воопшто, или само на кратко некаде да шетнам и толку. Во принцип не сум indoor person, сакам да шеткам, дома брзо ми се здосадува, а и немам што да правам друго освен да седам на интернет и да читнам некоја книга чат-пат, ама и тоа ќе ти здосади.:)
Сепак имам моменти кога повеќе сакам да се затворам дома сама отколку да излезам со друштво.

Треба повеќе да излегувам....досадно ми е дома...:)

Jas retko izlevam od doma,samo koga vekje epten imam nekoja potreba.Rechisi celo vreme sum na internet,i taka mi e najubavo.

70% od vremeto sum nadvor..sto da se prai doma

Зависи од периодот и расположението. Некогаш ми се случува да се прибирам дома само за спиење, а понекогаш па и да излезам само навечер. Не можам баш да кажам со сигурност за ова. Како што кажав се зависи од расположение.

Инаку не ми пречи да си останам дома неколку дена по ред.:)

Ниту мене, се имам заседувано по неколку денови дома, евентуално со кратки излегувања до продавница за нешто благо :pos: Поготово со компјутер, телевизор... Ќе се занесам и нема да ми текне нека постои надвор, уште па и ако се погоди никој да не ме викне никаде, Тоше исчезна :pos:

2 месеца скитам, дење ноќе, као ненормален, едноставно неможам да седам на едно место, сегде одам, сешто правам, само планирам, договорам, се гледам, забавувам, полудувам, време е да се смирам,

Али после празнициве .... :pos2:

Не баш.....не сум некој скитник :smir: мада во последно комбинирам...пола пола...времево се заубај :helou:

Koga ne sum na rab poveketo vreme sum doma porano poveke po nadvor ama sega sum skroten radi edna osoba i sum si poveke doma redno bese da se priberam a i plus parno greenje iam hahahhaha :vozbud:

Во последно време и не толку. Сепак зависи од расположение. За спортски активности посебно се одвојува време и тоа ми е важно.

Се случува на пример кога имам испити да не излезам од дома ден, два само ќе тркнам до продавница по кафе и back home на учење! :toe: А иначе неможам да останам цел ден дома, морам да излезам да се издувам барем на некој саат, не е битно каде, на кафе, парк, трговски, било каде само дома да не сум. Сега на 42 степена јас морам на пракса иначе ќе пополнуваа луѓево пријави за исчезната личност! :wink:

што повеќе надвор...и онака моите се по смирени кога не сум дома и кога сум само ме праќаат некаде само да не седам дома така да мене тоа ми е супер :)
а цел ден ако останам дома тогаш нешто не е во ред со мене xD

Лето - од сабајле до 8 саат не се излага надвор па сум дома. После цела вечер сум надвор.
Зима- ладно е па само преку ден знам да излезам до некаде а навечер сум дома.
Пролет - приквечер и вечерта до не многу касно сум надвор
Есен - слично како во пролет.

Живееме во времето на компјутерите интернетот такада целиот ден ми е пред компјутерот , а инаку излегувам надвечер кога ќе се стемни.. Излезен сум отприлика 3 - 4 часа се враќам и пак на компјутерот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom