Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Еј разигрувајте се па после победникот да го преслушам :vozbud: :baeh:

кажи името на тимот...и еден совет...играј со играчите со 10 -20 аси...тие што ти се млади...ако вадиш воопшти од академијата....јас со такви ќе играм...да ги спремам за наредните сезони..затоа што сите ми одат во пензија.

кажи името на тимот...и еден совет...играј со играчите со 10 -20 аси...тие што ти се млади...ако вадиш воопшти од академијата....јас со такви ќе играм...да ги спремам за наредните сезони..затоа што сите ми одат во пензија.
Сине младите не креваат ASI со утакмици туку со тренинг...гледај купи некој да не ти дојде смена на генерации наеднаш...и надогради ја базата на младите :helou:

сака ли некој пријателска...ајде ајде ми треба да пробам тактика ... за да задржам 2 место во лига ... а можеби и прв да бидам :P

сака ли некој пријателска...ајде ајде ми треба да пробам тактика ... за да задржам 2 место во лига ... а можеби и прв да бидам :P
ajde jas VaskoJo i onaka nemam sansi za treto vo mojava pa da probam nova taktika

Денес бараж за прва лига :vozbud: ќе биде жустро еј...

da kazite koj vo koja liga mozi zaedno ke bidime pokraj tolku neaktivni timovi:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom