Има многу неактивни играчи и им се бришат екипите...одлично си напредувал ама мора да го појачаш тимот сега сите се активни барем на почетокот :smir:Како сум во трета а бев пети во четврта.
kako ti se vika timot?ооооо тема за Трофи имало.Иначе ја влегов во втора лига и тоа доста јака лига ми се падна али иам доста јак тим годинава,со среќа на сите во новава сезона
ti dadoa? ako ti dadoa kazi go:smir:pozzse registrirav i uste cekam da mi go odobrat timot
drugar abe eve veke 14 den e ova i uste mi go nemaat dadeno,a da mi kazes kaj da pobaramti dadoa? ako ti dadoa kazi go:smir:pozz
jas probav se rasprasav i gledam 4ekaat 30 tima vo makedonija za odobruvanje nz dali e vistina no taka vidov ako mozam ke prika4am slikadrugar abe eve veke 14 den e ova i uste mi go nemaat dadeno,a da mi kazes kaj da pobaram
ок инаку ако сакас сликај со копчето што се наоѓа од десната страна горе PrtScSysRqjas probav se rasprasav i gledam 4ekaat 30 tima vo makedonija za odobruvanje nz dali e vistina no taka vidov ako mozam ke prika4am slika
vaka sega posto bese golema slikata nemozev nikade da ja prika4am ke odis ovde http://trophymanager.com/countries.php i ke vidis za makedonija kolku ima na red za 4ekanje ako imas nekoj problem kazi ke ti pomognam pozz:helou:ок инаку ако сакас сликај со копчето што се наоѓа од десната страна горе PrtScSysRq