Trophy Manager

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Еј разигрувајте се па после победникот да го преслушам :vozbud: :baeh:

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
кажи името на тимот...и еден совет...играј со играчите со 10 -20 аси...тие што ти се млади...ако вадиш воопшти од академијата....јас со такви ќе играм...да ги спремам за наредните сезони..затоа што сите ми одат во пензија.

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
кажи името на тимот...и еден совет...играј со играчите со 10 -20 аси...тие што ти се млади...ако вадиш воопшти од академијата....јас со такви ќе играм...да ги спремам за наредните сезони..затоа што сите ми одат во пензија.
Сине младите не креваат ASI со утакмици туку со тренинг...гледај купи некој да не ти дојде смена на генерации наеднаш...и надогради ја базата на младите :helou:

Член од
25 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
15
сака ли некој пријателска...ајде ајде ми треба да пробам тактика ... за да задржам 2 место во лига ... а можеби и прв да бидам :P

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
сака ли некој пријателска...ајде ајде ми треба да пробам тактика ... за да задржам 2 место во лига ... а можеби и прв да бидам :P
ajde jas VaskoJo i onaka nemam sansi za treto vo mojava pa da probam nova taktika

Zemzela

Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Денес бараж за прва лига :vozbud: ќе биде жустро еј...

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
da kazite koj vo koja liga mozi zaedno ke bidime pokraj tolku neaktivni timovi:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom