Тројка на пуст остров

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено тргнувајки од моите искуства не верувам дека еден маж може да издржи повеќе од 5 дена со 2 жени (колку сака нека се атрактивни и убави). Конкретно за мене, ке избегам на некое дрво, или ке се фрлам да ме јадат ајкулите... Ако неам толку среќа ке се куртулам на некој пуст остров кај шо ке бидам сам!

Море одам до крај со двете. Ќе им најдам заеднички јазик. Па што знам, ако би се средила работата како што треба, тогаш би останал со овие двете до крајот на животот на тој пуст остров (пуст да не останиТ).

Чим немат лексилиум ќе барам некое чаре
Сегашната ќе ја легнам да спиет и бегам в грмушки со другата , а и да ме кажит таа другата ќе и речам на сегашната " срце јас сум единствено машко во радиус од 20000 км ова сакат да не скарат "

Филмот се вика Три и е многу добар.Вчера го даваа на Канал 5

Најс уан Дивајн...

Во моментов пошо не сум у врска нити па у ниедна ни 2 % зацапан...

Ќе ги растурам и двете, ако сакаат. Ако нејќат - само една..

Ама да се разбереме, не може да нејќат оти јас ќе имам монопол во таа ситуација. Башка, јас ќе ловам, јас ќе градам, јас ќе ги штитам од животни!!!

Дивајн, а неам опција да се спасиме јас девојката и уше 3 цури?

Речиси невозможна ситуација, па нема да се оградам и да кажам дека би го направила речиси невозможното-би убила еден од нив.

Исто ми се фаќа и во случај да ги легнам двајцата, само што тогаш има шанса да се свртат против мене (као партнерот да му го испере мозокот на другиот, у стил „Мене чим ме извара со тебе, ќе те извара и тебе со домородците од другата страна на островот“) и да останам сама.

Вака ќе одлучам со кој сакам да бидам, другиот „несреќно“ ќе се удави, или ќе му падне камен врз глава или нешо...и така.:pipi:

Ne be ke odam so edniot pa so drugiot pod pretpostavka da e mnogu dobar ama u dogovor decko mi da ne doznae nisto i gotovo, resen problem i site srekjni i zadovolni (jas najvekje) :)

би си останал со љубената. ќе и го спукам у фаца на таа што ќе се става. мислам дека тоа ќе го сторам -)

Море каков добар секс ќе паѓа...мераци!
А уште подобра опција да е уште еден пар.

Најс уан Дивајн...

Во моментов пошо не сум у врска нити па у ниедна ни 2 % зацапан...

Ќе ги растурам и двете, ако сакаат. Ако нејќат - само една..

Ама да се разбереме, не може да нејќат оти јас ќе имам монопол во таа ситуација. Башка, јас ќе ловам, јас ќе градам, јас ќе ги штитам од животни!!!

Дивајн, а неам опција да се спасиме јас девојката и уше 3 цури?

Ако и само ако не ти е мака наместо за две да градиш за 4 девојки, спасете се толку и прераскажи како сето тоа го замислуваш ... :podsmev:

Ако и само ако не ти е мака наместо за две да градиш за 4 девојки, спасете се толку и прераскажи како сето тоа го замислуваш ... :podsmev:

Ќе се здружат, ќе напраат роб од него, ќе го натераат да им изработи дилдоа у најразлични големини, и ќе го исклучат од забавата :pos2:

За многу од девојките што ги знам сигурен сум дека самите би инсистирале на тројка. Така да не би имал избор.. и не би имал проблем со тоа
bk.gif

Реално ако девојката многу ја сакам, а нејзе и пречи ситуацијата со другата девојка, би се обидел да не се случи ништо. Се зависи и од времето поминато на островот, ако се месеци на пуст остров во прашање никој не може да претпостави како ќе се однесува.

A be ako ja ebam i vtorata, posle na kogo ke se falam deka sum ebel? A? auuu teshko iskushenie! Nema da sotane mesto za pofalba i seir, EBAGO!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom