Тренутак истине - квиз на Нова

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Експресно уништување на животот и угледот, пријавете се за само 49 денари + ДДВ.

Експресно уништување на животот и угледот, пријавете се за само 49 денари + ДДВ.

Балкански менталитет.
А ова би било На Западу Ништа Ново.
Финансиска Криза.
Пари требаат.
Голтај и само голтај.
Животот е борба.
Нормално е да се плашиме, нели сите се озборувачи, и со прст покажуваме.
Најдобра верзија е да се оди само ако си во брак, и со сопругата секоја тајна да си ја споделувал па макар и да си ебавал други жени. Битно е договорот од пред тоа така и се успева.
Иначе самостален ерген да оди таму? Па ќе го уништат!

Ти имаш 16 години нормално е да ти е смешно и да не се замараш со други работи. Со годините се ќе си дојде на свое место и ќе си изградиш поинаков вкус и сваќања за тоа што е добро и квалитетно, а што не е. Дотогаш, уживај! :smir:

Па да, што викаш и така е, сепак сега за сега ми е интересно, а и јас самиот приметувам дека ми се менува се’ околу мене со минувањето на времето :pipi:

безвеза
ќе издаде прво се од интимата човек и после ги прашуваат дали мислиш дека си добра личност и секако секој за себе мисли дека е
и бап без пари дома
мизерија
стварно до кај дојде опшеството

Жива катастрофа ќе биде или намештаљка ќе биде

Абе вцера тој на НОВА го прашуваат дали си перверзен он одговара ДА и беше вистина, после го прашува дали си заљубен во 20 години постарата од тебе жена одговори ДА беше вистина, а за крај беше кога го праша дали твојата асистентка ти е долгогодишна љубовница он одговара ДА и беше вистина.

Ја лицно не би се пријавил пошто ќе кажеш нешо шо треба и нешо шо нетреба.Ќе се изрезилиш пред цела јавност а нашиов менталитет што е за таква работа после ќе те има по вести по насловни два три дена ќе идеш у ударен термин на вестите на А1 па после на ексклузив. Ма после ќе ти биде срам да се појавиш у јавност 2 години. Ќе те шинат од зезање ќе ти нема крај на муките.

Ја лицно не би се пријавил пошто ќе кажеш нешо шо треба и нешо шо нетреба.Ќе се изрезилиш пред цела јавност а нашиов менталитет што е за таква работа после ќе те има по вести по насловни два три дена ќе идеш у ударен термин на вестите на А1 па после на ексклузив. Ма после ќе ти биде срам да се појавиш у јавност 2 години. Ќе те шинат од зезање ќе ти нема крај на муките.

Е па таму се пријавуваат оние на кои не им е гајле ништо за тоа што ќе ги озборува цела Македонија после. Па можеш да замислиш како се пријавувале оние во Хрватска, па таму цел Балкан ги гледа, не само Хрватска :pos2:

Глупав квиз. Идиотска ми е самата замисла на ТВ да одговараш интимни прашања. Како и да е баш ме интересира кај нас како ќе помине, зашто мислам дека ние не сме толку отворени така да на прашањето: Си го изневерила сопругот? - ќе каже некоја не и ќе испадне неточно:) Тоа ќе биде закон.:pos:

Абе ако сака нека е и намештаљка, важно интересно е за гледање, незнам што толку критикувате.

До сега имам гледано само на youtube по некое клипче од квизот ама US верзијата. А ќе го гледам на А1 барем некоја епизода. Знае ли некој кога ќе биде првата?

Дечко ми рече дека ќе ме пријавел да види дали сум го изневерувала и дали сум го сакала :pos2: Ама знам дека се шали, инаку не би отишла никогаш!

До сега имам гледано само на youtube по некое клипче од квизот ама US верзијата. А ќе го гледам на А1 барем некоја епизода. Знае ли некој кога ќе биде првата?
Ќе почне да се емитува од февруари, така барем рече Кочишки во едно интервју :wink:

Глупав квиз. Идиотска ми е самата замисла на ТВ да одговараш интимни прашања. Како и да е баш ме интересира кај нас како ќе помине, зашто мислам дека ние не сме толку отворени така да на прашањето: Си го изневерила сопругот? - ќе каже некоја не и ќе испадне неточно:) Тоа ќе биде закон.:pos:
Ехеее колку разводи имало после квизот (барем на ова хрватскиот што имам гледано), па изневерувања, па вонбрачни деца...

Која манипулација и безобразлук. Водителката - предводник на најглупа нечиста игра. Која погана душа го смисли..да се храниш со туѓата интима и пикантерии како резултат на искомплексираност и нездоволство,па после то заработка.
Прашањата понездрави не можеа да бидат..и по некоректни.
Штета што недостаток од пара или преголема алчност те тера да се давиш во ла*на,"олесни" си ја душата и после иди си дома без скршен динар.
Проклета катастрофа. Има луѓе кои имаат навистина тешки приказни,како овој вечерва а немилосрдието пуца од прва.
А друга прича сме и ние гледачите,удобно сместени у кревет,иронично,цинично запрашувајќи се кој,шта ќе каже сеа. И супер..полош од мене е. Брао бе..пикање на нос во туѓа реалност без доза емпатија или фер следење. Така растеме,балканарија. Проста маса.
Бтњ,да сум ја некој од спротивната страна не би замерила на некој близок за некој си негов одговор,за кој знаеме сигурно да реагираме со: "Лелееееееееее!"
Психологија на сцена..мои ситници,детаљи кои секој од нас ги премислува 100 пати на дена немаат право да бидат осудувани.
Шо се тиче нашата верзија..Ах..тоа више смешка има да биде..пошто све е табу и предизвикува зачудувачки реакции..ќе биде Ивце пивце со децава у споредба со хрватското.

хахаха не сум го гледал ама кога ќе почнат кај нас да го даваат ќе го гледам :pos2: иначе намештањки ќе има тоа е сигурно ама ако за гледање ќе биде интересно

А посебно е интересно кога ке дојдат педери (ај мин гејс) :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom