Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Експресно уништување на животот и угледот, пријавете се за само 49 денари + ДДВ.
Ти имаш 16 години нормално е да ти е смешно и да не се замараш со други работи. Со годините се ќе си дојде на свое место и ќе си изградиш поинаков вкус и сваќања за тоа што е добро и квалитетно, а што не е. Дотогаш, уживај! :smir:
Ја лицно не би се пријавил пошто ќе кажеш нешо шо треба и нешо шо нетреба.Ќе се изрезилиш пред цела јавност а нашиов менталитет што е за таква работа после ќе те има по вести по насловни два три дена ќе идеш у ударен термин на вестите на А1 па после на ексклузив. Ма после ќе ти биде срам да се појавиш у јавност 2 години. Ќе те шинат од зезање ќе ти нема крај на муките.
НАЈЗАКОН ШОУ!!! Го обожавам, едноставно хрватите се закон.
Ќе почне да се емитува од февруари, така барем рече Кочишки во едно интервју :wink:До сега имам гледано само на youtube по некое клипче од квизот ама US верзијата. А ќе го гледам на А1 барем некоја епизода. Знае ли некој кога ќе биде првата?
Ехеее колку разводи имало после квизот (барем на ова хрватскиот што имам гледано), па изневерувања, па вонбрачни деца...Глупав квиз. Идиотска ми е самата замисла на ТВ да одговараш интимни прашања. Како и да е баш ме интересира кај нас како ќе помине, зашто мислам дека ние не сме толку отворени така да на прашањето: Си го изневерила сопругот? - ќе каже некоја не и ќе испадне неточноТоа ќе биде закон.
![]()