Тренерки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
обожавам тренерки, какви се тренерките на сликите што се постирани на темава ау :vozbud:

41OI796ZBTL._SS400_.jpg

41etg0F5llL._SS500_.jpg

31KI4oFqKbL._SS400_.jpg

41ZQBInoQLL._SS500_.jpg

41M7YJPtU3L._SS500_.jpg

41ChBcSpFhL._SS500_.jpg

Немам слики но обожавам да носам тренерки, се чувствувам доста комотно. најмногу ми се допаѓаат моделите ПУМА:)

И јас си носам тренерки низ дома,наудобни се.
На адидас најчесто...

Не би можела да живеам без нив, дефинитивно најудобна облека :) Често знам и да си испаднам на тренерки :pipi:

Не би можела да живеам без нив, дефинитивно најудобна облека :) Често знам и да си испаднам на тренерки :pipi:

Исто...:smir:
Не можам да се замислам без нив,за по дома ми се униформа,а и почесто испаѓам со нив....

јас никогаш не носам тренерки .................кај и да ме видите сум у фармерки................незнам зошто така ама така ич не обожавам да носам тренерки......................................а во пижами и мене ми е најудобно:pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::pipi:

Многу често носам тренерки имам едни Најк и Ранерс.Најккомотно се чувствувам 90посто од времето сум во тренерки

Дали носите тренерки?
Мене најудобно ми е во тренерки и пижами:icon_lol:
Ајде да видиме некој ваш избор за тренерки....
Исто...
Дома сум секогаш или во пижами или во тренерки, дури во последно време повеќе во тренерки, подобро е, ако ти дојде некој, ако треба да идеш до продавница да не се пресоблекуваш...супер е. :)

Избор, ќе закачам подоцна некои, ми се допаѓаат тренерки какви што сега носам, ако најдам слични ќе закачам. :salut:

%7BCC7B1A42-447D-43ED-BEDF-43BD094C70BB%7D_maja-2.jpg

Еве, вака нешто. :)

Само ова го најдов набрзина. :icon_lol:

Ама мразам тренерки ..Уф , никогаш не носам , АМА буквално никогаш .. Физичко ,не одам на час , а низ дома сум секогаш со пижами ..Едноставно ич не се осеќам убаво во тренерки ..

:toe:

Како помал носев само тренерки и ништо друго!Секогаш и секаде бев во тренерки.Па потоа некако престанав да носам и никако не облакав тренерки,дури ни за дома.Сега имам 2 пара нови и ги носам често,понекогаш знам и на факултет и на кафе да појдам во тренерки.Како што се чуствувам убаво,така се облекувам.

многу сакам да носам тренерки обожавам скоро секогаш сум во тренерки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom