Тренерки

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
V270146_W243RGB.jpg

V262317_W242RGB.jpg

V270137_CROP1.jpg

Тренерки само по дома, до тренинг и назад и на физичко..

Коа сум дома цело време сум у тренерки, коа идам на теретана, и коа возам точак :) само за у школо се облакам онака "поформално"

Тренерки преферирам за по дома, за трчање и било какви физички активности, и до продавница. :pipi:

Најголем дел од времето го поминувам во тренерки:helou:

Porano mnogu pocesto nosev trenerki, i sea nosam ali poretko, poveke u pidzami sedam po doma.

МИ СЕ чини дека најголемиот дел од животот го поминувам во тренарки.Дома секогаш сум во тренарки, на тренинзи потоа кога одам до некоја поблиска продавница.Додека пак така на долги релации не ги носам.Лично иако ги носам не сум ептен голем љубител на истите:toe:

Тренерки за по дома, за ако идам фудбал да играм нешто такво и за до продавница. За се друго постојат фармерки. :)

Тренерки носам кога сум дома или кога спортувам (освен на лето, бидејќи тогаш носам шорцеви :)). Инаку поудобна облека од нив не постои.

До продавница, на трчање(било шо и да е од физичка активност) ги носам.По дома ретко да се најдам во тренерки пижамите ми се најудобни,а за се друго не ги употребувам.

imam trenerki poveke i od farmerki, i za vo leto i za vo zima :), naj udobni se a vo isto vreme se i "elegantni"..

Баталете бе тренерки сеа.. Топло е ептен :helou:

Aх да.во нормални услови мн често носам тренерки,ги обожавам секако

Тренерки носам само за на физичко.За по низ дома со пижами сум.
Не ни имам тренерки.Имам еден пар само, односно не се ни пар само долна е :icon_lol:

Мразам тренерки.И јас дома сум само по пижами,најкомотно се чуствувам во нив.Имам еден пар тренерки,ми стојат во плакар,никогаш не ми текнало да земам да ги извадам и облечам.Повеќе сакам фармерки од нив.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom