Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите со темни цвикери....Повештачка анкета немам видено во живот. Болни во умот еј, кај ги наоѓаат, и што го мислат народот
Ако на твое дете се десело такво нешто ти ќути и некажувај никому. ОК?Потресно сведочење на мајката на девојката која се самоуби: Ќерка ми ја силуваше таксист, затоа се самоуби
http://www.libertas.mk/potresno-sve...rka-mi-ja-siluvashe-taksist-zatoa-se-samoubi/
имаше во сите сериозни медиуми за девојката што падна од 9 кат...
Трагично, има сомневање на самоубиство, но жолтиот печат побрза да си напраи тираж... Не ја сфаќам ни мајката, битно и испадна слика каде е налицкана ... а башка што се уште нема ништо званично од полицијата.. а на ФБ веднаш дежурните бараат каменување на таксисти на плоштад
погрешно ме разбра...каде е официално соопштение од полиција ? зошто жолтиот печат брза, па попречува и на истрагата... еве што излезе во Утрински, колку толку весник...Ако на твое дете се десело такво нешто ти ќути и некажувај никому. ОК?
Само јадете гомна, а ни еден момент не замислувате како е да бидеш у кожа на другиот.
не читам ништо од билтен на полиција дека имало пријава за силување ... не читам ни дека се гони таксист кој силувал и е во бегство... а еден коментатор напиша во Утрински дека МВР постапил незаконски, при увидот на местото на смртта не викнал и јавен обвинител а требалМожда жената измислува, можда е ненормална, кој знае. Можеби и е вистина ова. Она вика и дека ја известиле полицијата.
Патем, некој нивни пријател го искршил таксистот.
Работава е зошто медиумите да не ја пренесуваат изјавата на мајката? Тоа не е некој ојле и дојле, туку директно засегната страна. А тоа што она изјавува е друга работа и си повлекува одговорност.
дечкото на мајката , а тој ја менаџирал и фб страната на починатата... ДОВОЛНО... нема да ме чуди на крај тој да испадне силувачот... само зошто отпочеток не е вклучен обвинител ?http://www.plusinfo.mk/vest/61134/t...to-se-samoubi-pretepan-od-prijatel-na-majkata
Нешто во целава ситуација дефинитивно не е чисто. Без оглед дали имало силување или не, имаме два факти, девојка која се самоубила и претепан таксист, дали тие два случаи се поврзани и каков настан ги поврзува останува да видиме.
Како и да е, делува баш како оние филмски прикази од кои медумите ќе прават уште поголема галама.
дечкото на мајката , а тој ја менаџирал и фб страната на починатата... ДОВОЛНО... нема да ме чуди на крај тој да испадне силувачот... само зошто отпочеток не е вклучен обвинител ?
Класичен случај на луѓе болни за медиумско влијание. На крај ќе излезе банално глупа приказна, џабе ги коментирате.Се е можно, може таксистот нема никаква врска, јас само посочив дека случајот е многу сомнителен.
Што работела починатата девојка, од каде испадна тоа дека некој и ја менаџирал ФБ страната?