Трендови во МК медиумите од кои ни се кења

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Повештачка анкета немам видено во живот. Болни во умот еј, кај ги наоѓаат, и што го мислат народот

Сите со темни цвикери....

Можеле плус капи да стават и вештачки бркови.

Потресно сведочење на мајката на девојката која се самоуби: Ќерка ми ја силуваше таксист, затоа се самоуби
http://www.libertas.mk/potresno-sve...rka-mi-ja-siluvashe-taksist-zatoa-se-samoubi/

имаше во сите сериозни медиуми за девојката што падна од 9 кат...
Трагично, има сомневање на самоубиство, но жолтиот печат побрза да си напраи тираж... Не ја сфаќам ни мајката, битно и испадна слика каде е налицкана ... а башка што се уште нема ништо званично од полицијата.. а на ФБ веднаш дежурните бараат каменување на таксисти на плоштад

Потресно сведочење на мајката на девојката која се самоуби: Ќерка ми ја силуваше таксист, затоа се самоуби
http://www.libertas.mk/potresno-sve...rka-mi-ja-siluvashe-taksist-zatoa-se-samoubi/

имаше во сите сериозни медиуми за девојката што падна од 9 кат...
Трагично, има сомневање на самоубиство, но жолтиот печат побрза да си напраи тираж... Не ја сфаќам ни мајката, битно и испадна слика каде е налицкана ... а башка што се уште нема ништо званично од полицијата.. а на ФБ веднаш дежурните бараат каменување на таксисти на плоштад
Ако на твое дете се десело такво нешто ти ќути и некажувај никому. ОК?
Само јадете гомна, а ни еден момент не замислувате како е да бидеш у кожа на другиот.

Ако на твое дете се десело такво нешто ти ќути и некажувај никому. ОК?
Само јадете гомна, а ни еден момент не замислувате како е да бидеш у кожа на другиот.
погрешно ме разбра...каде е официално соопштение од полиција ? зошто жолтиот печат брза, па попречува и на истрагата... еве што излезе во Утрински, колку толку весник...
http://www.utrinski.mk/?ItemID=3321FD329F0FC544814F7B1F9010F953

Можда жената измислува, можда е ненормална, кој знае. Можеби и е вистина ова. Она вика и дека ја известиле полицијата.
Патем, некој нивни пријател го искршил таксистот.

Работава е зошто медиумите да не ја пренесуваат изјавата на мајката? Тоа не е некој ојле и дојле, туку директно засегната страна. А тоа што она изјавува е друга работа и си повлекува одговорност.

Можда жената измислува, можда е ненормална, кој знае. Можеби и е вистина ова. Она вика и дека ја известиле полицијата.
Патем, некој нивни пријател го искршил таксистот.

Работава е зошто медиумите да не ја пренесуваат изјавата на мајката? Тоа не е некој ојле и дојле, туку директно засегната страна. А тоа што она изјавува е друга работа и си повлекува одговорност.
не читам ништо од билтен на полиција дека имало пријава за силување ... не читам ни дека се гони таксист кој силувал и е во бегство... а еден коментатор напиша во Утрински дека МВР постапил незаконски, при увидот на местото на смртта не викнал и јавен обвинител а требал

Исто така, доста можно е, да пријавиле во полицијата дека имало силување, па откако се случила несреќава, во полиција некој си собрал 2+2 и се јавил во некој од порталите со приказната. Откако еден ќе објави, другите препишуваат. Работев одреден период на портал и одговорно тврдам дека 99% од ексклузивните стории со некаков криминал внатре идат директно од полицијата.

Ако не е така и дали и што зборела мајката, како и зашто се дозволило девојчето да посегне по својот живот, да не навлегуваме, не дај Боже на некого да му се случи.

МВР: Немало пријава за силување во Аеродром
http://www.libertas.mk/mvr-nemalo-prijava-za-siluvane-vo-aerodrom/

..мислам дека кај нас е срамота ако некој се самоубие... а посебно ако тоа го стори млад човек, не болен од смртоносна болест...
..дали некој си ја има мувата или што е точно, нема никогаш да се дознае, а поради тоа треба сериозност во медиумите ... имавме веке случки на избрзување во известувањата, па дури и Телма, не само со Мариово, па и со обвинување на пратеничката Рангелова

http://www.plusinfo.mk/vest/61134/t...to-se-samoubi-pretepan-od-prijatel-na-majkata

Нешто во целава ситуација дефинитивно не е чисто. Без оглед дали имало силување или не, имаме два факти, девојка која се самоубила и претепан таксист, дали тие два случаи се поврзани и каков настан ги поврзува останува да видиме.

Како и да е, делува баш како оние филмски прикази од кои медумите ќе прават уште поголема галама.

http://www.plusinfo.mk/vest/61134/t...to-se-samoubi-pretepan-od-prijatel-na-majkata

Нешто во целава ситуација дефинитивно не е чисто. Без оглед дали имало силување или не, имаме два факти, девојка која се самоубила и претепан таксист, дали тие два случаи се поврзани и каков настан ги поврзува останува да видиме.

Како и да е, делува баш како оние филмски прикази од кои медумите ќе прават уште поголема галама.
дечкото на мајката , а тој ја менаџирал и фб страната на починатата... ДОВОЛНО... нема да ме чуди на крај тој да испадне силувачот... само зошто отпочеток не е вклучен обвинител ?

На онакви турбо фолк пјевачице фаци ни ѓаолот не може да им верува.

дечкото на мајката , а тој ја менаџирал и фб страната на починатата... ДОВОЛНО... нема да ме чуди на крај тој да испадне силувачот... само зошто отпочеток не е вклучен обвинител ?

Се е можно, може таксистот нема никаква врска, јас само посочив дека случајот е многу сомнителен.

Што работела починатата девојка, од каде испадна тоа дека некој и ја менаџирал ФБ страната?

Се е можно, може таксистот нема никаква врска, јас само посочив дека случајот е многу сомнителен.

Што работела починатата девојка, од каде испадна тоа дека некој и ја менаџирал ФБ страната?
Класичен случај на луѓе болни за медиумско влијание. На крај ќе излезе банално глупа приказна, џабе ги коментирате.

Едвај чекаат медиумиве да се случи сообраќајка, убиство, самоубиство. По цели денови тоа објавуваат, секој медиум со различна теорија.

Еден куп проблеми во државата, овие се запнале само за црна хроника, кој се поебал на Фарма, кој плачел на погреб во Србија, кој се слекол до пола во Србија итн.

Оставете луѓето нека почиваат во мир бе, ми се ќења од медиумиве еј, на кое ниво се паднати. Ми иде да искршам и лаптоп и рутер и се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom