Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Јас во Туш маркетот го најдов (незнам дали кај вас има таков) инаку ако не најдеш проспорт земи си од тие српските зелени што се ќе ти завршат работа.
Тоа туш маркет во Скопје е? Во сабота ќе дојдам до го земам Стартниот пакет па ако може да ми кажеш кај се наоѓа тој маркет :-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Го земав бројчето денес, со среќа нека ни е. :D

@Ilumious Коа го зимав бројчето, пред мене еден исто имаше некој проблем, му рекоа ќе му се јават од коа ќе средат.

Екипо ајде да се договориме за зборно место како лани што се запознавме. Позз.

Sent from my ST21i using Tapatalk

Го земав бројчето денес, со среќа нека ни е. :D

@Ilumious Коа го зимав бројчето, пред мене еден исто имаше некој проблем, му рекоа ќе му се јават од коа ќе средат.
Мене 3 дена веќе ми средуваат :pos: Знам, истото ми го пишаа и во меилот. Неписмена глупа нација сме, нема друго чаре, можам да замислам што ќе се деси ако некад Унгарци доаѓаат тука на работа, било шо нешо, општ хаос ќе има во државава.

Мене 3 дена веќе ми средуваат :pos: Знам, истото ми го пишаа и во меилот. Неписмена глупа нација сме, нема друго чаре, можам да замислам што ќе се деси ако некад Унгарци доаѓаат тука на работа, било шо нешо, општ хаос ќе има во државава.
А Унгарци, а Литванци... :icon_lol:

Него ако мава сонце, без капче тешко ќе се преживее?

Маратонци дали сте спремни, јас од трчање се враќам покрај вардар, 12-13км се надевам во недела ке ја имам потребната воља и надеж битно силата е тука

Sent from my iPhone 5S (gray) using Tapatalk

Дечки едно прашање, како изгледа тој чип што е прикачен на задната страна од бројот?

Тоа туш маркет во Скопје е? Во сабота ќе дојдам до го земам Стартниот пакет па ако може да ми кажеш кај се наоѓа тој маркет :)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Во Велес, ама сигурно има и во Скопје.

Дечки едно прашање, како изгледа тој чип што е прикачен на задната страна од бројот?

Овие црните од страна се чиповите како што знам

IMG_0525.JPG

Инаку машала годинава подобар стратен пакет за разлика од лани..
Ваучер во евроинс од 1000 ден, гелови 2, еден бар и лижалче, за тие на 21 и 42 онакво спортска “торба“ за носење опрема, ваучер за најк 20% попуст, единствено не најдов од визаир нели и од таму треба ваучер да има ?

И јас мислам дека тоа се чиповите, ако може некој нека потврди. :)
Иначе имаш ваучер од Виз ер на маилот, провери си на мејлот со кој што си се пријавил.

Во Велес, ама сигурно има и во Скопје.

Овие црните од страна се чиповите како што знам

Прегледај го приврзокот 91892

Инаку машала годинава подобар стратен пакет за разлика од лани..
Ваучер во евроинс од 1000 ден, гелови 2, еден бар и лижалче, за тие на 21 и 42 онакво спортска “торба“ за носење опрема, ваучер за најк 20% попуст, единствено не најдов од визаир нели и од таму треба ваучер да има ?

Од визаир, код на mail требаше да ти стигне

Доби стартен број и повторно има проблеми или не си стигната до бројот? :)

Екипо ајде да се договориме за зборно место како лани што се запознавме. Позз.
Ајде може пак кај Прометеј (прво без гаќи што беше па го облекоа). Претходна година исто таму закажав, па само јас не се запознав со никој, талент :facepalm:

Па добро бе бива до толку идиоти да се? И јас имам заебано презиме за нивното IQ, којзнае што ме чека. Аман.
не се они криви друже, тие само добиле уплата, до банкиве е, се неписмени се вработени. Затоа секогаш чувам уплатници :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom