Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1999 година, и ретко кој знаеше уствари за гоа и психоделик транс.
и зашто имав пријателки низ светот што посетуваа големи фестивали на времето и јас некако се уклопив у таа шема и тој хипи период ми траеше од 1999 до 2004 година.
после тоа несакав ни да чујам транс, ни да видам транс, бев пред 3 години на една транс журка у скопје, зашто девојка ми беше скопска трансерка после 3-4 месеци молење отидов со неа кеф да и правам. И еднаш појдов пеш од куманово до винце зашто тамо имаше транс фестивал и девојка ми беше тамо и сакав да ја изненадам.
Од сето мое искуство и дружба сватив дека трансот е тапа, како музика никад не сум ја сакал зашто тоа воопшто не е музика.
Луѓе , ок 20% од сите трансери што сум ги запознал се ок дечки. Останатите се ретардирани таблетомани. Уствари кога си со такви луѓе исто како да си со зомби. Не правиш муабет со нив него правиш муабет со дрогата у нив.
И така...
А тие што се дрогираат во Македонија на журки се фејкери, од немање работа, а и се само 1 % од вкупните слушатели на таа музика.
... Уствари кога си со такви луѓе исто како да си со зомби...
И јас би рекол дека смешал трансери со металци. Или евентуално со емо или сите останати парк стиловиУствари кога си со такви луѓе исто како да си со зомби. Не правиш муабет со нив него правиш муабет со дрогата у нив.
И така...... да не помеша трансер со металец..?![]()
хихиии... абре луѓе шо сте запнале транс и сите трансери се тешки наркомани така??? еваа... па јбг слушам транс веќе 3-4 години (и воопшто електроска музика) па ниеднаш не помислив на нешто слично на дрога... (музиката ми е доволна дрога и плус некое пивце таманИ јас би рекол дека смешал трансери со металци. Или евентуално со емо или сите останати парк стилови![]()