Trance музика

Конечнооооо... :vozbud:

Излезе новото EP на Arnej...

Tomorrow Never Comes (Intro Mix)... For the win!!!

Artist(s) .........:: Arnej
Title .............:: Tomorrow Never Comes / There Are No Coincidences

Genre .............:: House
Record Label ......:: Coldharbour Recordings
Catalogue Number ..:: CLHR077

Source ............:: WEB
Quality ...........:: 320kbps avg / 44.1KHz / Full Stereo
Duration ..........:: 00:28:22 (66.0MB)
Release Date ......:: 24-08-2009
Support ...........:: http://www.beatport.com

Tracklist .........::

1. Tomorrow Never Comes (Original Mix) 6:58
2. Tomorrow Never Comes (Tech Minimal Drum 6:22
Dub Mix)
3. Tomorrow Never Comes (Intro Mix) 7:05
4. There Are No Coincidences 7:57

http://bandweblogs.com/blog/2009/03/29/tiesto-sweeps-idma-awards-headlined-ultra-music-festival-in-miami-live-dates/ за сите хејтери нека пукнат кој е најболље:baeh:
“It’s Tiësto Time
Best Artist (Solo) – Tiësto
Best Global DJ – Tiësto
Best Podcast -”Tiësto’s Club Life”
Best Full Length DJ Mix – “In Search Of Sunrise 7: Asia”
ајдееее :vozbud::vozbud::vozbud:

24. Best Podcast
Radio 538: Tiësto's Club Life Podcast
Gareth Emery Podcast
Above & Beyond: Trance Around the World
Radio 538: Dance Department (Dennis Ruyer)
Crobar BoraMusic HouseCast
http://www.houseplanet.dj/index.php/March-2009/IDMA-2009-International-Dance-Music-Awards-Winners.html

Релативно е кој е најдобар.

Ти да се зачлениш на некој сериозен форум за електронска музика, особено транс, како trance.nu и tranceaddict.com и да пишуваш вака лом ќе те напраат. :) Никој не го сака(л) Тиесто веќе.

Ај да не отварам нова тема, ќе пишам овде...поради фактот што некое време не одам по psytrance журки (ќе да ми е изгустирано веќе гарант), освен во Охрид на Таламаска по грешка што се избацив (ама таму немаше транс, него техно скапано)...ме интересира помладиве дечки и девојки кои што го фураат тој филм сега, како се осеќаат, дали кога одат на журка одат за да ѕенѕаат или поради тоа што нема што да се прави петок сабота, дрога, или пак ни они самите не знаат...а дали го има истиот вајб по журки што го имаше 2004-2005 па и 2006та не верувам, зошто почнаа да се прават фрки, луѓе да се билдаат за на журка итн...нема веќе Plur mur хепинес ова она, шива боктам хари бол бонбони и слично :icon_lol:
Па нека пише некој ако ме сватил шо ми е поентата, ако не да сме живи и здрави...

Ај да не отварам нова тема, ќе пишам овде...поради фактот што некое време не одам по psytrance журки (ќе да ми е изгустирано веќе гарант), освен во Охрид на Таламаска по грешка што се избацив (ама таму немаше транс, него техно скапано)...ме интересира помладиве дечки и девојки кои што го фураат тој филм сега, како се осеќаат, дали кога одат на журка одат за да ѕенѕаат или поради тоа што нема што да се прави петок сабота, дрога, или пак ни они самите не знаат...а дали го има истиот вајб по журки што го имаше 2004-2005 па и 2006та не верувам, зошто почнаа да се прават фрки, луѓе да се билдаат за на журка итн...нема веќе Plur mur хепинес ова она, шива боктам хари бол бонбони и слично :icon_lol:
Па нека пише некој ако ме сватил шо ми е поентата, ако не да сме живи и здрави...

You have got to be kidding me??????
Jas ne ti davam odgovor na ova druze, we are too old and cranky to answer this s**t :))))))))))))))

A toj vajb sto jas i ti go znaeme ne od 2004 nego od 2000 e toa............ne kazuem nisto....

Ти си постаро од мене, ќути и трај :icon_lol: чисто ме интересира дечкиве како размислуваат сега...кој им е филмот, и дали се спремни за револуција...:wink:

mans REVOLUTION... види вајбот шо знам не сум толку ХЦ клабер почнав пред година дена :)... бев на Таламаска, си поминав супер, нозете ме более некој 3-4 дена... е сеа дал беше техно или псај би рекол 50-50... Е сеа вистина обично неам шо да прам петок,сабота во лето... не отидов конкретно таму ради то туку ради шо ја сакам музиката, сакав да се изнажуркам И сакав да одам (and what i did). Никојпат не би отишол радиреда (демек ЕЕЕЈ види кај бев...) ама сепак во местово кај шо живеам и ради реда да би отишол би поминал поубо (ТФ шит не се трпи веќе)... то е друго неам шо да речам

Ти си постаро од мене, ќути и трај :icon_lol: чисто ме интересира дечкиве како размислуваат сега...кој им е филмот, и дали се спремни за револуција...:wink:

:)))))) Mrcator eden :))))

A dali se spremni za revolucija.....daj boze bratce :) Or else we are f****d :pos2:

Вака гласав на djmag.com :wink: .....

- Above & Beyond :cuc::music2:
- Sander van Doorn :zver:
- Paul van Dyk :star::wink:
- Aly & Fila :music1:
- Deadmau5 :icon_lol: :icon_roll

Новиот сингл на Армин...

Armin Van Buuren feat. Van Velzen - Broken Tonight

Од време на време имам носталгични чуства во себе за времето на Метропол и Планет Макс, кога фураа секој петок-сабота резидент журки. Од кога Метропол умре, тоа беа послеедните 2-3 години надеж трансот да опстане таков како што многу луѓе од тоа време најубаво го имаа доживеано. Па после удрија со законот на ноќниот живот, почнаа да казнуваат малолетници по улици, да вршат рации по кафичи, кафани и журки, од тогаш организаторите видоа дека нема фајде па почнаа да прават журки што подалеку од цивилизација, за кутрите џанкери и таблетомани да можат на раат да го "осетат" трансчето баче, без никој да ги прекине во отварањето на чакрите.

Немам отидено на транс журка некои здрави 5 години. Послееден обид ми беше пред 4 години на Ka-Sol да идам ама проклетиот демонски факултет ми тупна колоквиум во 8 сабајле веднаш после журката. Тоа беше знак дека ми е време да прекинам. Сега освен приватни журки, псај-транс "концерти" целосно игнорирам.

Идам на журка за музиката и тотално се исклучувам без супстанци или такви глупости. 100% стрејт.

Сакам да го возам трансот, не дрогата. ;)

Ајде да ја живнам малце темава и да ве освежам со неколку прекрасни потазе траки .. Имате 2 одлични траки од Ланж, заедно со одличниот вокал Сара Хоуелс, еден одличен ремикс од Герет Емери на тракта Tuvan од Гаја (која на повеќето ви е добро позната), екстра парче од Super8 & Tab и т.д. Eнџој :wink:

- Lange feat. Sarah Howells - Out Of The Sky (Original Mix) ;
- Lange feat. Sarah Howells - Let It All Out (Ronski Speed Remix) ;
- Gaia - Tuvan (Gereth Emery Remix) ;
- Super8 & Tab - Irufushi (Original Mix) ;
- Akesson - Without You ;
- Adam Nickey - In Motion (Original Mix) ;
- Jon O'Bir - Answers ;

Повеќе се, така да не можев да ставам на линкови, но ги имате сите на YT, таму можете да си ги најдете и преслушате .. :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom