Trance музика

Trance e zakon muzika i stvarno te tera da se razmrdas malce
pa zosto inaku bi odel na zurka-DA dremamKAKO UTKA:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
ke dencam ko nenormalen i ic ne mi e gajle samo ja dozivuvam umetnosta na tranc-ot

Луѓе ако сте за можеме и да се најдеме пред влез па заедно ќе се кршиме внатре.:smir:

може.. ке видиме има време :Д

Trance e zakon muzika i stvarno te tera da se razmrdas malce
pa zosto inaku bi odel na zurka-DA dremamKAKO UTKA:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:
ke dencam ko nenormalen i ic ne mi e gajle samo ja dozivuvam umetnosta na tranc-ot

е тоа го доловуе правиот ефект на трансот.... стејт оф мајнд :vozbud:

е тоа го доловуе правиот ефект на трансот.... стејт оф мајнд:vozbud:

Стејт оф транс. :vozbud:
Денес ја собрав целата дискографија на Super8 & Tab. You gotta love them. :) :back:

Super8 And Tab - Elektra (Original Mix)

(the shit starts from 2:15)

TALAMASCA на саем!21.02.2009 Иде некој?

21.02.2009 - Skopje Fair:

Digital Dance presents:

Talamasca live + DJ set

Local support:

Bushava Azbuka
Navigator
Satellite

Start: 23.00
Entrance: Pre-sale (Jugoton): 300 MKD

И едно прашање... да не знае некој кај можам да ги најдам сликите од Stay Connected журката шо беше на саем???

sliki ima na www.clubbersguide.com.mk

mora da se odi na talamasca lani za nova godina na saem ludnica so nego , takvo nesto ne se propusta a i evtino e 300 denari

Tamu sum miljarda posto, a i poshtuem da zapoznaam nekoj/a kajgandzij/a [kajganDZIJ LOL] pa vnatre da rokame zaedno! Ke bide besno,ZNAM! Ednostavno ZNAM, nekoj vikaat, ne se nadevaj premnogu da ne si go rasipesh pominot, ama za talamasca? :) nemozam ni da zamislam kolku ke bide odlepeno XD

Сликите од Stay Connected журкатра, не од Talamasca! Кај шо беа Xenomorph, Exaile & Galactika. Ги нема на клаберсгајд.....уствари нигде ги нема...:toe:

Луѓе ако сте за можеме и да се најдеме пред влез па заедно ќе се кршиме внатре.:smir:

Каунт ми ин!!! :):):)

Слики од Стеј Конектед на КлаберсГајд мислам дека нема бидејќи они не го поддржаа овој настан поради ... (мислам дека не е битно зошто).
Слики може да се најдат на КадеВечер и ЗаЗабава (претпоставувам бидејќи само нив ги видов на флаерот).

:helou:

на clubbersguide.com.mk видов нешо интересно сеа... The Shapeshifters... иам слушано нешо па убо ми звучеа...

искрено шо знам... изгледа траката шо е чув на транс ми заличи... можда ремикс е... сеа баш чув нешо друго иии веќе ми постана јасно... сепак добри се

не замерви и ти сеа толку :)

Каунт ми ин!!! :):):)

Слики од Стеј Конектед на КлаберсГајд мислам дека нема бидејќи они не го поддржаа овој настан поради ... (мислам дека не е битно зошто).
Слики може да се најдат на КадеВечер и ЗаЗабава (претпоставувам бидејќи само нив ги видов на флаерот).

:helou:
ги нема ни на зазабава ни на каде вечер.... незнам шо е работава...
Имаше многу шо сликаат, а сликите...ашшш:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom