Trance музика

Е ова е лудница.... на ваква журка поише од 2-3 траки ја не би издржал:nesvest::nesvest:

Е ова е лудница.... на ваква журка поише од 2-3 траки ја не би издржал:nesvest::nesvest:

Ова не е лудница бе, ова е дарк псај ако не се лажам и многу е добро за на журки. :)
:helou:

12.06.2009 - Summer Club Colosseum presents:

Above & Beyond

Start: 23.00
Entrance: TBA

Ќе ја испуштам можеби единствената шанса да ги видам во живо A&B. Што убаво се погоди датата, на 13ти имаме матура за полагање. :( Ај некоја петиција да се покрене за да сменат еден ден покасно, на 13ти да им биде настапот? :pos:

абе и ти сеа... вакво нешо не се пропуштат... ако ти веќе вистина мојш да ојш оди.... матура шо да е... ја не можам да одам пошо тешко да ќе ми се укажит шанса... 180 км сум далеку од скопје и така да...

Ова не е лудница бе, ова е дарк псај ако не се лажам и многу е добро за на журки. :)

Фала што ми кажа :pos2::pos2:, а иначе се води како experimental darkpsy и на журка ако не зимаш хемија капитулираш уште на старт:smir:

Фала што ми кажа :pos2::pos2:, а иначе се води како experimental darkpsy и на журка ако не зимаш хемија капитулираш уште на старт:smir:

Хехе зависи бе. :) Мене воопшто не ми смета дарк псај, баш ми е онака филмаџиско (:)) дури и без хемикалии (варикина :)). :helou:

Ова си пробал или ти кажувале? :icon_lol:

тrance ми е ОК немам против за таква музика, кога како слушам :wink:

не се лажеш.. и не да е добро.. мераци :):)..

зашо хемија?.. сум бил на такви журки.. сум држел и по 4 - 5 саати.. на еден ред бул :).. не треба хемија.. треба само да си внесен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom