Trance музика

Транс е единственото нешто што го слушам повеќе од 9месеци константно:)
Обично другите видови на музика ми здосадуваат па често ги менувам:)
Трансот ми помага да смирам живци кога сум изнервирана и истовремено да ме релаксира,особено вокал миксовите:vozbud:Можам да се издеравам колку сакам:pos:
На журки нешто не идам ептен,али некои не се за пропуштање:)

Откачувам на транс:vozbud::pipi:

Хахаха..а шо сакаш да кажеш дека тоа од погоре напишаното не е вистина???...сеа зависи колку имаш прилика за кркање ама у глобала трансерите кркаат!

Која е поентата да слушаш транс а да не си накркан или напушен...таа за тоа е напраена...за да те фрли у филм...

Ако не е така плукни ме!

Аууу друже па ти си во заблуда.
Враќање во времето:
8ми Ноември 2008ма
Скопски Саем - 3та хала (транс арена)
неколку македонски диџеи фураат транс
а јас сум чист ко солза а си праам филмови ко да сум на табли

Сакам да ти кажам дека музиката можеш да ја доживееш онака како што треба (филмаџиски) и без да кркнеш нешто. Сум бил на десетина транс журки, ниеднаш не сум бил на табли, а секогаш сум си поминувал топ бидејќи таква е музиката - те тера да си праиш филмови и без да кркнеш нешто. It's the art of (psy) trance! :helou:

Читам многу сератори што пишуваат ради реда...нема open mind, само се фураат така 90% од младинава...се е хејт кор до немајкаде..мене ништо не ми смета, а тоа што не го слушам, не го серам!
Namaste :wink:

Враќање во времето:
8ми Ноември 2008ма

Сакам да ти кажам дека музиката можеш да ја доживееш онака како што треба (филмаџиски) и без да кркнеш нешто. Сум бил на десетина транс журки, ниеднаш не сум бил на табли, а секогаш сум си поминувал топ бидејќи таква е музиката - те тера да си праиш филмови и без да кркнеш нешто. It's the art of (psy) trance! :helou:
Не пушам, не пијам, не се дрогирам, а обожавам транс.

Сите што зборуваат спротивно се едноставно неуки во поглед на тоа.

Враќање во времето:
8ми Ноември 2008ма

за ова си во право ама тој 8.11.08 требеше да си одам на еден јак концерт :) Jean Michel Jarre во Белград... ии мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооогу ми е криво шо не појдов али јбг шо ќе прајш

за ова си во право ама тој 8.11.08 требеше да си одам на еден јак концерт :) Jean Michel Jarre во Белград... ии мноооооооооооооооооооооооооооооооооооооооогу ми е криво шо не појдов али јбг шо ќе прајш

Јас него го утнав за 2 дена во Будимпешта. Да отидевме малку порано на екскурзија сигурно ќе идев ама вака ...
Ај да се надеваме дека ќе дојде во СК. :)

Значи вака - Сите погоре што кажаа дека треба да си накркан не знам напушен за да идеш на транс се клошари неизживеани, што не знаат да уживаат во транс музиката, или со други зборови не ја доживуваат доволно за да ја сакаат.
До сега не да испадне дека се фалам само посочувам пример сум бил на околу 100 журки, некои приватни, некои со странски ДЈ, и не сум кркал ниту една табла, нити па сум пушел. Само на алкохол си упаѓам и унатре сам треба да си го напраиш филмот.

Значи вака - Сите погоре што кажаа дека треба да си накркан не знам напушен за да идеш на транс се клошари неизживеани, што не знаат да уживаат во транс музиката, или со други зборови не ја доживуваат доволно за да ја сакаат.
До сега не да испадне дека се фалам само посочувам пример сум бил на околу 100 журки, некои приватни, некои со странски ДЈ, и не сум кркал ниту една табла, нити па сум пушел. Само на алкохол си упаѓам и унатре сам треба да си го напраиш филмот.

Конечно некој нешто паметно да каже.. тотално се согласувам со тебе.. :bravo: Се надевам и другивее ќе ја разберат филозофијата на транс музикатаа :helou:

Конечно некој нешто паметно да каже.. тотално се согласувам со тебе.. :bravo: Се надевам и другивее ќе ја разберат филозофијата на транс музикатаа :helou:

Дефинитивно гореспонатите натписи од моја гледна точка се луѓе што јас си ги замислувам вака :tv: и после еден длабок шок преживеан на транс журка мислат дека сите ние трансерската раја сме under drugs...незнам што да кажам освен дека сум разочаран од некои мислења и разбирања не некои псеудо „трансери„:nenene: вака не идеме никаде ние ...и ке се надоврзам на Лиглето(си ја сватила суштината на транс музиката и се надевам ке продолжиш со ова позитивно мислење за неа)...

Трансот е еден од ретките музички правци кој не го поднесувам.Сум се обидел неколку пати да слушам мегутоа покрај тоа што јас неможам да го слушам и е силување за моите уши чувствувам дека и организмот реагира чудно!
Не го осудувам ни кажувам за него нешто лошо.Се е работа на вкус.Оние кои го обожуваат нека продолжат дека сигурно имаат причини за тоа.Јас не го слушам а нити планирам да идам на некоја транс журка.

Трансот е еден од ретките музички правци кој не го поднесувам.Сум се обидел неколку пати да слушам мегутоа покрај тоа што јас неможам да го слушам и е силување за моите уши чувствувам дека и организмот реагира чудно!
Не го осудувам ни кажувам за него нешто лошо.Се е работа на вкус.Оние кои го обожуваат нека продолжат дека сигурно имаат причини за тоа.Јас не го слушам а нити планирам да идам на некоја транс журка.
Го почитуваме сечие мислење и сечиј вкус, па... фала што го сподели со нас :wink:
поздрав:smir:

Ајде малку да си го разубавиме денот... :vozbud:

Signum - Distant Signature (Alternate Mix)

Push - Dream Designer (Original Mix)

Super8 & Tab Feat. Alyna - Delusion (Original Mix)

DJ Shah Feat. Adrina Thorpe - Back To You (Aly And Fila Remix)

Луѓе ја у последно време сум слабо информирана, па ај вас да ве прашам
има ли некое најавено журче у брзо време по градов, сте слушнале за нешто или слабо ни почна годинава???
Ај видете па пишете плиииззззз!
гритингззз, јорррс Psy:smir:

Луѓе ја у последно време сум слабо информирана, па ај вас да ве прашам
има ли некое најавено журче у брзо време по градов, сте слушнале за нешто или слабо ни почна годинава???
Ај видете па пишете плиииззззз!
гритингззз, јорррс Psy:smir:

Секогаш навремено инфо:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=20972&page=12
Вуала. :)

Има подфорум ноќен живот и тема за тренс журови, кои што скоро секоја недела се одржуваат во Ритокс, како и за викендите во Пабло, итн...чат пат ако има некоја јака дешавка па да се изрекламира ко бајаги, се друго сами снаоѓање, тоа е :wink: што тренсери ќе бевте коа не знаете кај има шо има журки, или новопечени сте а? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom